Forum » Pomoč in nasveti » TV na računalniku - ni zvoka
TV na računalniku - ni zvoka
Moskri ::
pozdravljeni!
Imam problem in sicer: imel sem namen gledati tv na navadnem lcd monitorju (samsung, VGA,DVI). Na telemachu sem dobil sprejemnik (cisco Z4398dvb), ki naj bi ga povezal z računalnikom oz. z monitorjem.
Sliko mi pokaže, vendar ni zvoka. Sam monitor nima zvočikov, zato sem hotel na sprejemnik priključiti zvočnike. Še vedno nič.
Sprejemnik sem povezal z monitorjem (z hdmi/dvi kablom).
kabel: http://www.technomarket.si/product_deta...
grafična: sapphire hd 5770 1gb
Prosim za pomoč.
Hvala :D
Imam problem in sicer: imel sem namen gledati tv na navadnem lcd monitorju (samsung, VGA,DVI). Na telemachu sem dobil sprejemnik (cisco Z4398dvb), ki naj bi ga povezal z računalnikom oz. z monitorjem.
Sliko mi pokaže, vendar ni zvoka. Sam monitor nima zvočikov, zato sem hotel na sprejemnik priključiti zvočnike. Še vedno nič.
Sprejemnik sem povezal z monitorjem (z hdmi/dvi kablom).
kabel: http://www.technomarket.si/product_deta...
grafična: sapphire hd 5770 1gb
Prosim za pomoč.
Hvala :D
crnimat ::
Živjo,
mislim, da je tu problem pri osveževanju slike. Preveri ali ima tvoj monitor več načinov osveževanja slike ter koliko Hz monitorje podpira telemachov sprejemnik.
Sam imam enake probleme, le da pri SIOL-u, kjer njihov sprejemnik podpira le 50 Hz zaslone (TV), računalniški monitorji pa so ponavadi 60 Hz ali 75 Hz.
Lp,
crnimat
mislim, da je tu problem pri osveževanju slike. Preveri ali ima tvoj monitor več načinov osveževanja slike ter koliko Hz monitorje podpira telemachov sprejemnik.
Sam imam enake probleme, le da pri SIOL-u, kjer njihov sprejemnik podpira le 50 Hz zaslone (TV), računalniški monitorji pa so ponavadi 60 Hz ali 75 Hz.
Lp,
crnimat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup televizijeOddelek: Kaj kupiti | 10849 (9167) | Robert |
» | Problem: Asus K52J izginjanje slike z drugega monitorja (HDMI)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1409 (1340) | EC9 |
» | Radeon 9500 PRO in moteče valovanje slike.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1365 (1006) | CaqKa |
» | ATI 9500 PRO Problemi !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1463 (1135) | Odpadnik |
» | problem z osveževanjem slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (1042) | AngelOfDeath |