Forum » Pomoč in nasveti » Ni podnapisov na TV
Ni podnapisov na TV
joeblack ::
na tv mi ne prikazuje podnapisov.imam BSplayer 0.85 in pa detonatorje 40.41,OS XP
prej sem imel BSplayer 0.84 in detonatorje30.82 pa ni bilo teh problemov sam ni bila slika čez cel ekran zato sem zamenjal detonatorje in obenem še BS player pa so se pojavili ti problemi.Sam po moje ni bs player kriv ker tut v drugih programih ni podnapisov na TV na monitorju pa so normalno.A je kaj z detonatorji? Ima kdo podobne težave?
Aja kartica je GF4 MX440
Prosim za pomoč!
prej sem imel BSplayer 0.84 in detonatorje30.82 pa ni bilo teh problemov sam ni bila slika čez cel ekran zato sem zamenjal detonatorje in obenem še BS player pa so se pojavili ti problemi.Sam po moje ni bs player kriv ker tut v drugih programih ni podnapisov na TV na monitorju pa so normalno.A je kaj z detonatorji? Ima kdo podobne težave?
Aja kartica je GF4 MX440
Prosim za pomoč!
Talking on flat is easy!
Paramedic ::
Ne morem rečt, da so ravno detonatorji krivi, ampak je pa dejstvo, da so beta, torej je normalno, da so hroščati... Probi one z win update (30.87 se mi zdi), al pa 41.71, tko nekak.
End transmission.
Frgazor ::
V bsplayerju maš eno opcijo, ki ti lima podnapise na overlay. Mislim, da je zraven sicer napisano, da je za matroxove kartice, pa z matroxom nima kake posebne zveze :)
joeblack ::
probal sem 30-87 sam ne morem slike raztegnit na TVju pa sem jih dol vrgo,nisem pa probal če delajo podnapisi:((
ta overlay sem že poskusil pa ni pomagalo
kako so pa 40.71 a to niso beta? imajo nView2.0?
ta overlay sem že poskusil pa ni pomagalo
kako so pa 40.71 a to niso beta? imajo nView2.0?
Talking on flat is easy!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | slika na TV je filma pa neOddelek: Zvok in slika | 4469 (3108) | TBit |
» | BSplayer 1.00 RC1Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4566 (4566) | reber |
» | Podnapisi. A zna kdo to zadevo rešit?Oddelek: Zvok in slika | 2379 (1963) | Anazor |
» | Vedno več je divx predvajalnikov, zanima pa me na katerega prisegate vi!Oddelek: Sedem umetnosti | 1829 (1480) | pivmik |
» | Prikazovanje podnapisov za DivxOddelek: Zvok in slika | 1089 (949) | Tiger |