Forum » Kaj kupiti » Kateri discman ali mp3 player
Kateri discman ali mp3 player
whatever ::
Na faks se vozim z vlakom vsak dan pa sem si mislu mal pregnat dolgcajt s kako dobro muzko tak da bom nabavil en discman ali mp3 player. Cene teh zadevic so mi popolna uganka, zaželjeno je seveda da je stvar čimcenejša, ker veliko keša ne mislim dat. Mp3 playerji so najbrž precej zasoljene cene, ne? Tak da verjetno pride v poštev bolj discman, ki pa mora bit tak da prebavlja pisano paleto raznih posnetih CDR plošč brez problemov in da ni blazno občutljiv na tresljaje. Kaj predlagate?
Ted ::
Sam mam pine mp3 player, tistega za 10 jurjev. To pomeni, da nima antishocka, kar pa te na vlaku, verjemi, ne bo motilo.
Stvar prebavlja vse vrste cd-jev(CDR/RW)in vse vrste mp3jev, tudi variabilne.
Osebno mi je največji problem prikazovalnik, ki je enak tistim na discmanih. Če je na cd-ju 20 pesmi taprave hitro najdeš medtem ko je pri 200 pesmih zmešnjava večja.
Na srečo lahko ta problem rešiš z več mapami, vedeti pa je tudi treba, da ti pine pesmi uredi po abecednem vrstnem redu.
Se mi zdi da sem za 10 jurjev dobil tisto kar sem hotel in pričakoval? Definitivno. Antishocka sicer ni, a ga na vlaku (preverjeno 2x tedensko ko grem v ljubljano) ali v avtomobilu (povežem ga z avtoradijem) ne rabiš, razen če nimaš vzmetenja. Priporočljivo je le, da ga postaviš navpično oz. postrani.
LP, Ted
Stvar prebavlja vse vrste cd-jev(CDR/RW)in vse vrste mp3jev, tudi variabilne.
Osebno mi je največji problem prikazovalnik, ki je enak tistim na discmanih. Če je na cd-ju 20 pesmi taprave hitro najdeš medtem ko je pri 200 pesmih zmešnjava večja.
Na srečo lahko ta problem rešiš z več mapami, vedeti pa je tudi treba, da ti pine pesmi uredi po abecednem vrstnem redu.
Se mi zdi da sem za 10 jurjev dobil tisto kar sem hotel in pričakoval? Definitivno. Antishocka sicer ni, a ga na vlaku (preverjeno 2x tedensko ko grem v ljubljano) ali v avtomobilu (povežem ga z avtoradijem) ne rabiš, razen če nimaš vzmetenja. Priporočljivo je le, da ga postaviš navpično oz. postrani.
LP, Ted
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri discman(z mp3 podporo)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4643 (4015) | Klemenn |
» | MP3 Player (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5982 (4876) | Boky |
» | MP3 DiscmanOddelek: Kaj kupiti | 2065 (1625) | urkoman |
» | kateri mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 886 (828) | spader |
» | Discman (prenosni cd player)Oddelek: Zvok in slika | 899 (805) | matic |