Forum » Programska oprema » gmail notifier
gmail notifier
dejan03 ::
Pozdravljeni!
Upam da se bo kdo našel ki ima isti problem kot jaz.Problem imam z gmail notifierjem,nedeluje več,
to je zelo praktičen dodatek ki ga uporabljam na mozilli firefoxu in sicer različici 3.6.12,na ta
dodatek sem se kar navadil in je sedaj zelo težko ko nedeluje več,a kdo ve zakaj nedeluje več,ali
bo začel kdaj delovati,ali pa obstaja kakšen podoben dodatek kot gmail notifier?????
Upam da se bo kdo našel ki ima isti problem kot jaz.Problem imam z gmail notifierjem,nedeluje več,
to je zelo praktičen dodatek ki ga uporabljam na mozilli firefoxu in sicer različici 3.6.12,na ta
dodatek sem se kar navadil in je sedaj zelo težko ko nedeluje več,a kdo ve zakaj nedeluje več,ali
bo začel kdaj delovati,ali pa obstaja kakšen podoben dodatek kot gmail notifier?????
MKC00 ::
pojdi na spletno stran kjer se ga pobere in mislim, da je tam link da še nekaj pobereš kar reši težavo. če uporabljava enaki notifier potem je tako
pojdi na spletno stran kjer se ga pobere in mislim, da je tam link da še nekaj pobereš kar reši težavo. če uporabljava enaki notifier potem je tako
šel sem na spletno stran tukaj je link https://addons.mozilla.org/en-US/firefo... vender nisem našel
tisto nekaj???? prosim če postaviš link kaj in kje naj poberem
šel sem na spletno stran tukaj je link https://addons.mozilla.org/en-US/firefo... vender nisem našel
tisto nekaj???? prosim če postaviš link kaj in kje naj poberem
sem že rešil težavo vseeno hvala
Highlag ::
Sam sem preklopil na Webmail notifier - ki podpira še en kup drugih računov.
Drugače pa deluje enako.
Drugače pa deluje enako.
Never trust a computer you can't throw out a window
Wox ::
Ta notifier je neuporaben, ker mora biti FF zagnan da sploh deluje. Tale je precej uporabnejši.
Commodore 64
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati gmail račun z namizjem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2468 (2046) | šajtrga |
» | GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 6222 (4433) | tattoo |
» | Opera najhitrejša (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22479 (19381) | Dragi |
» | Email notifierOddelek: Programska oprema | 1147 (1098) | bluefish |
» | program za poštoOddelek: Programska oprema | 1433 (1160) | Ando |