Forum » Pomoč in nasveti » Fax (linija, pošiljanje, sprejemanje)
Fax (linija, pošiljanje, sprejemanje)
Klemenn ::
Torej, potreboval bi fax, pa nekak nimam pojma o tem.
Imam siol internet in siol ip telefonijo, kjer pravijo da so uredili in sedaj faxi delujejo tudi na ip telefoniji. Ok.
Namen imam kupit multifunkcijsko napravo (fax skener itd..). Imam eno številko in me zanima, kako poteka delo s faxom?
to napravco priklopiš na telefon ; a zj ve naprava, kdaj si dobil fax pa kdaj si dobil klic?
Imam siol internet in siol ip telefonijo, kjer pravijo da so uredili in sedaj faxi delujejo tudi na ip telefoniji. Ok.
Namen imam kupit multifunkcijsko napravo (fax skener itd..). Imam eno številko in me zanima, kako poteka delo s faxom?
to napravco priklopiš na telefon ; a zj ve naprava, kdaj si dobil fax pa kdaj si dobil klic?
KoMar- ::
Običajno se faxu da svojo številko, lahko pa da tudi zazna. Sicer pa... zakaj ne uporabiš kakšne spletne storitve za prejemanje in pošiljanje faksov?
Klemenn ::
no, zanima me, konkretno, če ima fax možnost da zazna?
dodatna številka ne pride v poštev, spletna tudi ne...
dodatna številka ne pride v poštev, spletna tudi ne...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach VOIP - je ali ni?Oddelek: Omrežja in internet | 5090 (4542) | Goodwill |
» | PSTN/FAX vmesnikOddelek: Omrežja in internet | 1783 (1632) | Mr.B |
» | Fax in Siol IP telefonija na eni številkiOddelek: Pomoč in nasveti | 3258 (3200) | primavera |
» | Obdržati isdn? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7624 (6552) | shock |
» | ISDN na IP telefonijiOddelek: Omrežja in internet | 2485 (2163) | madmitch |