Forum » Pomoč in nasveti » Xbox kinect y/n?
Xbox kinect y/n?
anon2010 ::
Dober dan, se opravicujem za svoje neznanje; tukaj ste tehnicni strokovnjaki za racunalnike in verjetnoza igralne konzole, blizajo se prazniki, potrosnja se (neracionalno) povecuje, itd. Imamo sicer Wii s tistim dodatnim natancnim senzorjem na eni lokaciji, morda pa bomo tudi tale xbox s kinectom v teh predpraznicnih casih na drugi lokaciji, pri cemer se ne oziramo samo na ceno (cas in prodajalec) ampak tudi na dejansko preizkusenost, zanesljivost delovanja, dostopnost predvsem sportnih iger. Torej, je xbox s kinectom ze smiselno nabaviti za prihajajoce praznike ali je pametno se pocakati kaj? V primerjavi z Wiijem in motion plus je v redu ali bolj ne najbolj fajn? Kako je s tem xbox povezljivostjo, wireless network? Multi-player preko lan/wan in pri kaksnih hitrostih? Interakcija z wiijem verjetno ne, vsaj zaenkrat, ce so kaksne taksne igre? Po kaksnih cenah so originalne igre in kaj je zajeto v osnovnem paketu? Ocitno je, da prave raziskave se nismo uspeli narediti... Vase mnenje - vredno svojega denarja?
PS: Ce sprasujem ze odgovorjene zadeve, mi dajte link na to, lahko tudi premaknete v temo, kamor najbolj pase.
PS: Ce sprasujem ze odgovorjene zadeve, mi dajte link na to, lahko tudi premaknete v temo, kamor najbolj pase.
- spremenil: anon2010 ()
JOKER ::
Imel sem PlayStaion konzole, ampak ko sem pred leti kupil Xbox2, pa potem Xbox360 Elite, ter pred dvema mesecema Xbox360 Slim z podporo za Kinect, ne bi kupil nobene druge konzole več, kot SAMO Xbox.
Podpora iger je enkratna, uporabnik ima na XBOX LIVE portalu vse kar potrebuje. Igranje preko interneta je fenomenalno .... itd.
Igre so od 50 do 70€. Zdaj sem kupil recimo COD Black Ops - posebno edidijo pa sem zanjo dal 90€.
Kinect pa je ena najboljših zadev na tržišču. Iger ni ne vem koliko na razpolago, zraven pa dobiš nek Adventure park, kjer se igralci postavijo pred kamero in se na nekakšni blazini vozijo po brzicah in je treba obdržat ravnotežje.
V glavnem .... eden najboljših nakupov med konzolami.
Podpora iger je enkratna, uporabnik ima na XBOX LIVE portalu vse kar potrebuje. Igranje preko interneta je fenomenalno .... itd.
Igre so od 50 do 70€. Zdaj sem kupil recimo COD Black Ops - posebno edidijo pa sem zanjo dal 90€.
Kinect pa je ena najboljših zadev na tržišču. Iger ni ne vem koliko na razpolago, zraven pa dobiš nek Adventure park, kjer se igralci postavijo pred kamero in se na nekakšni blazini vozijo po brzicah in je treba obdržat ravnotežje.
V glavnem .... eden najboljših nakupov med konzolami.
Kinect je fe no me na len!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
anon2010 ::
Kaj pomeni (y) v Ogledi stolpcu "x (y)"?
A imate kje kak manual za nas, manj funkcionalno pismene?
A imate kje kak manual za nas, manj funkcionalno pismene?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup Xbox z kinectOddelek: Konzole | 1990 (1903) | Snackbarru |
» | PlayStation 4 se prodaja bolje od Xbox OneOddelek: Novice / Konzole | 15365 (12621) | matejdro |
» | xbox,ps2,ps3???Oddelek: Konzole | 2151 (1761) | simone |
» | Microsoft v 10 dneh prodal milijon KinectovOddelek: Novice / Konzole | 11279 (9201) | BigWhale |
» | Znana cena Kinecta (Natala)Oddelek: Novice / Igre | 10858 (9744) | BigWhale |