Forum » Mobilne tehnologije » Problem z Samsung Omnia 2
Problem z Samsung Omnia 2
SloBiscuit ::
živjo!
Jaz imam problem z telefonom samsung omnia 2:
Prek "Microsoft ActiveSync" se hočem povezati z računalnikom, ampak ko jaz mobitel priključim v računalnik se noče povezati, ampak mi to odpre kot "Removable Disk F". Naredil sem reinštalacijo "activesync-ka" ter samsung new PC studio pa mi ni nič pomagalo. Kaj naj zdaj naredim?
p.s.
Mobitel ima naložen Windows Mobile 6.5, če bo to kej pomagal lažje rešit problem.
Jaz imam problem z telefonom samsung omnia 2:
Prek "Microsoft ActiveSync" se hočem povezati z računalnikom, ampak ko jaz mobitel priključim v računalnik se noče povezati, ampak mi to odpre kot "Removable Disk F". Naredil sem reinštalacijo "activesync-ka" ter samsung new PC studio pa mi ni nič pomagalo. Kaj naj zdaj naredim?
p.s.
Mobitel ima naložen Windows Mobile 6.5, če bo to kej pomagal lažje rešit problem.
- spremenil: SloBiscuit ()
Snita ::
Settings --> General Settigns --> USB Connection --> izberi ("obkljukaj") ActiveSync
Sedaj imaš verjetno nastavljeno na "Mass Storage".
Sedaj imaš verjetno nastavljeno na "Mass Storage".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Mode iščem nasvet uporabnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1085 (697) | The Player |
» | HP iPAQ hw6500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1448 (1409) | JOKER |
» | Pocket pa windowsiOddelek: Operacijski sistemi | 1161 (983) | Meamoto |
» | lastniki dlančnikov IPAQ 3630 pomoč!!Oddelek: Strojna oprema | 1416 (1279) | matrix2 |
» | Povezat comp in laptop vs USB?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1483 (1418) | gaso |