Forum » Zvok in slika » zvočniki
zvočniki
Martina0 ::
Pozdravljeni!
Pred 2 tedni sem si kupila nov HP računalnik, z OS Windows 7! Vsi gonilniki za zvok so nameščeni, ampak odkar sem prvič uporabila slišalke, je zvok samo še slišen po slušalkah, če priklopim slušalke. Včasih ko pod nastavitvah za zvok spreminjam glasnost, se pa zasliši za sekundo ali dve zvok iz zvočnikov ;( A kdo ve, pod katere nastavitve naj grem, da se mi bo zvok predvajal tudi na zvočnikih in ne samo po slušalkah, kadar imam le te priklopljene.
Hvala
Pred 2 tedni sem si kupila nov HP računalnik, z OS Windows 7! Vsi gonilniki za zvok so nameščeni, ampak odkar sem prvič uporabila slišalke, je zvok samo še slišen po slušalkah, če priklopim slušalke. Včasih ko pod nastavitvah za zvok spreminjam glasnost, se pa zasliši za sekundo ali dve zvok iz zvočnikov ;( A kdo ve, pod katere nastavitve naj grem, da se mi bo zvok predvajal tudi na zvočnikih in ne samo po slušalkah, kadar imam le te priklopljene.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech G430Oddelek: Zvok in slika | 1171 (1050) | dottor |
» | Zvočniki 5.1 za do nekje 150€Oddelek: Kaj kupiti | 3616 (3388) | martinsc |
» | PS3 Slušalke...Oddelek: Konzole | 1746 (1473) | smotanko |
» | Govorjeno po mikrofonu direktno na zvočnikeOddelek: Pomoč in nasveti | 3081 (2774) | uroszo |
» | kateri program za normalizing??Oddelek: Programska oprema | 1819 (1651) | Spartak |