Forum » Konzole » Kdo sprobal novi Kinect?
Kdo sprobal novi Kinect?
amtrac ::
Torej je že kdo nabavu ta nov xbox s kinectom, ker me resnično zanima kakšne ima kdo izkušnje iz prve roke???
galu ::
Sem probal zadnjič v AU to...
Sej je super zadeva, ampak se je navoliš v par dneh... Predvsem zaradi skakanja, in nenatančnosti... Pa še če si črnec, si popušil
Sej je super zadeva, ampak se je navoliš v par dneh... Predvsem zaradi skakanja, in nenatančnosti... Pa še če si črnec, si popušil
Tako to gre.
Pesimist ::
jaz bi ga kupo za PC. Sicer imam Xbox ampak, ne uporabljam vec prakticno nic.
Bi pa takoj nabavo za moj media center pc. Za prestavlanje programov z roko itd.
Bi pa takoj nabavo za moj media center pc. Za prestavlanje programov z roko itd.
sem malo searchal google, pa najsel free software za webcamere na pcju. http://www.camspace.com/ To bom jutri probal za foro.
D-PaX ::
V torek dobo Kinect
Moram povedat, da je super zadeva edino kar me moti, da so špili bedni. Trenutno imam Fitnes pa Fighters uncaged to sta edino dva vredu špila, skoraj vsaki večer imamo xbox party kinect piri kr tečejo. :)
Moram povedat, da je super zadeva edino kar me moti, da so špili bedni. Trenutno imam Fitnes pa Fighters uncaged to sta edino dva vredu špila, skoraj vsaki večer imamo xbox party kinect piri kr tečejo. :)
Paxy
jaz bom kupo ce bodo kdaj vsi spili delali na to. torej 3d streljacine, racing itd in da nima input laga.
baje je 150ms input laga. En developer pa trdi da bi slo stisnit dol na 2 frejma zamude.
dolenc ::
Jst sem zdele sprobal tale camspace in je čist divje :)
Sicer se moreš mal igrajčat, da pogruntaš kako nove kontrolerje inštaliraš, pa katere objekte za premik, ampak potem pa relativno ok dela
Sam bi blo potrebno sprobat pred televizijo, če nese do sedežne
Sicer se moreš mal igrajčat, da pogruntaš kako nove kontrolerje inštaliraš, pa katere objekte za premik, ampak potem pa relativno ok dela
Sam bi blo potrebno sprobat pred televizijo, če nese do sedežne
takih programov je se vec. En je tudi headmouse.
http://robotica.udl.cat/headmouse/headm...
Z telepatskimi sposobnostmi premikas misko po ekranu. :P
camspace ma to z objektom narihtano. Tukaj pa kr z obrazom.
Jaz nemorem probat ker moja trust kamera zmore samo 7 fps v najbolsih pogojih. Zato studiram ce bi si logitech hd kamero nabavo. So od 20-34€
30fps je pac bolse. Samo tudi to nevem ce zmore tolko v realtivno temni sobi.
Jaz nemorem probat ker moja trust kamera zmore samo 7 fps v najbolsih pogojih. Zato studiram ce bi si logitech hd kamero nabavo. So od 20-34€
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
noraguta ::
takih programov je se vec. En je tudi headmouse.
ma z obrazom je nerodno , gaze tracking (sledenje pogledu)je dost bolš rešitev.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
D-PaX ::
en namig v Condradu jih še imajo, ;D Včeraj so začeli prodajat ;)
Samo ne Slovenski Condrad ampak .at, :) naš Condrad polovico robe nima kar imajo v de. in at. :) pa zelo poceni ;)
Samo ne Slovenski Condrad ampak .at, :) naš Condrad polovico robe nima kar imajo v de. in at. :) pa zelo poceni ;)
Paxy
LuGi ::
Nabavil bundle @ muller za 289, morem reci da je kar zanimivo igrati.. bo treba dobiti se kaksno igro vec.. demotov bo zmanjkalo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Playstation 3 - Move VS. Xbox 360 - Kinect (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 16867 (15068) | Bor H |
» | Download 1.0 Mbps pri uTorrent-uOddelek: Omrežja in internet | 5560 (5078) | hojnikb |
» | Naj miniDV kamera do 300, 350k?Oddelek: Kaj kupiti | 1272 (1233) | Eschelon |
» | Sempron 2200+ navijanjeOddelek: Navijanje | 1299 (928) | Veron |
» | KJe bi dobil kakovostno namizno lečo z vdelano svetilko ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4943 (4438) | Brane2 |