Forum » Programska oprema » ie8 ne odpre več wmv, avi ampak ponudi samo da shrani
ie8 ne odpre več wmv, avi ampak ponudi samo da shrani
Kebab ::
Updejtalo se je iz ie6 na ie8.
Prej so se filmi ko sem kliknil na njih lepo odprli. Zdaj po updejtu pa ponudi samo da shrani. Googlam a nisem našel nič kar bi delovalo.
Javi pa tole
Prej so se filmi ko sem kliknil na njih lepo odprli. Zdaj po updejtu pa ponudi samo da shrani. Googlam a nisem našel nič kar bi delovalo.
Javi pa tole
- premaknil iz Omrežja in internet: bluefish ()
Cold1 ::
Prenesi si programček FileTypesMan, ki ga je napisal Nir Sofer:
http://www.nirsoft.net/utils/filetypesm...
Poženi ga in v seznamu poišči tip datoteke (.avi, .wmv, .mp4, itd...), desno klikni nanjo ter izberi "Edit Selected File Type", nato v oknu "Edit File Type" poglej katere možnosti imaš obkljukane.
Možno je tudi da tisto niso wmv-ji, po novem so okna alergična na nepravilno poimenovane tipe datotek - .avi preimenovan v .wmv jih bo zmotil.
http://www.nirsoft.net/utils/filetypesm...
Poženi ga in v seznamu poišči tip datoteke (.avi, .wmv, .mp4, itd...), desno klikni nanjo ter izberi "Edit Selected File Type", nato v oknu "Edit File Type" poglej katere možnosti imaš obkljukane.
Možno je tudi da tisto niso wmv-ji, po novem so okna alergična na nepravilno poimenovane tipe datotek - .avi preimenovan v .wmv jih bo zmotil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cold1 ()
Cold1 ::
Eee, veš BlueFish mojo 48 kb veliko sliko si povečal na 94 kb - just saying.
In poslabšal kakovost besedila v sliki.
In poslabšal kakovost besedila v sliki.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cold1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub - napaka pri odpiranju ?!Oddelek: Zvok in slika | 2609 (2290) | #000000 |
» | ie9 kako nastavim da ga ne začne samodejno predvajatOddelek: Operacijski sistemi | 613 (491) | Grill |
» | php upload file problemOddelek: Programiranje | 1278 (828) | petzup |
» | Win 7 privzet audio/video predvajalnik!Oddelek: Programska oprema | 1011 (946) | s1m0n |
» | resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1083 (1006) | smejko18 |