Forum » Pomoč in nasveti » Grafična kartica
Grafična kartica

Teychi ::
Zdravo!
Zanima me, če bi grafična kartica z vodilom PCIe 2.0 delovala v matični, ki podpira PCI Express x16?
Hvala za odgovor!
Lp
Zanima me, če bi grafična kartica z vodilom PCIe 2.0 delovala v matični, ki podpira PCI Express x16?
Hvala za odgovor!
Lp

Teychi ::
Kako za dva različna pojma. Moja matična ima podporo g. karticam PCIe 1.0/1.1, to pa je 2.0. Tako da ne vem o kakih različnih pojmih govoriš :). Sicer pa hvala za odgovora, me pa še nekaj zanima. Grafična bo tudi izkoriščena 100% ali ne?

bluefish ::
Dva različna pojma v smislu 2.0 in x16.
Izkoriščena bo toliko, kot jo boš rabil
. Načeloma pa so razlike od igre do igre, včasih zavira procesor,...
Izkoriščena bo toliko, kot jo boš rabil

Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()

echoman ::
Kaj pa razlika med PCI Express 2.0 x16 in PCI Express x16 (zadnjo podpira moja matična)?
Hvala!
EDIT: Kaj pa razlika med PCI Express 2.0 in PCI Express x16?
Če bo že delovalo; potrebujem boljši napajalnik od priporočenega ali bo delovalo vseeno?
Hvala!

EDIT: Kaj pa razlika med PCI Express 2.0 in PCI Express x16?
Če bo že delovalo; potrebujem boljši napajalnik od priporočenega ali bo delovalo vseeno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: echoman ()

bluefish ::
Vse okoli PCI-E preberi tukaj. PCI Express @ Wikipedia
Načeloma imaš lahko šibkejši napajalnik od priporočenega, vendar Watti niso vedno merilo o kvaliteti.
Skratka, raje povej konkretno katero plato in napajalnik imaš ter katero grafično kupuješ.
Načeloma imaš lahko šibkejši napajalnik od priporočenega, vendar Watti niso vedno merilo o kvaliteti.
Skratka, raje povej konkretno katero plato in napajalnik imaš ter katero grafično kupuješ.

echoman ::
Plata je tale, grafično bi vzel to, v prihodnosti pa imam namen nakupa še tega kompleta. Glede zadnjega, bi potreboval še nekaj pomoči tukaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Msi ms 7168 matična p. ne prepozna ati 5670 grafičneOddelek: Pomoč in nasveti | 2109 (1981) | gddr85 |
» | grafika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5455 (5060) | 2009cero |
» | PCI express x16Oddelek: Pomoč in nasveti | 2694 (2390) | shadeX |
» | Dva računalnika na izbiroOddelek: Kaj kupiti | 1322 (1165) | opeter |