Forum » Izdelava spletišč » xml flash galerija as3 - iščem tutorial
xml flash galerija as3 - iščem tutorial
lesnik24 ::
na svojo spletno stran ,ki je narejena v flashu bi rad sprogramiral preprosto galerijo in to BREZPLAČNO
zanima me ali kdo ve za kakšno stran, ki bi mi pomagala naredit xml flash galerijo po možnosti v action scriptu 3.0 (lohka tut as2.0 ali 1.0)
fino bi bilo če bi glerija imela gumb naprej nazaj, pasico z ikonami slik, in fade in/out efekt pri prehodu med slikami.
vesel bom bil vsake strani, ki se vsaj minimalno približa temu kar hočem naredit.
tnx
zanima me ali kdo ve za kakšno stran, ki bi mi pomagala naredit xml flash galerijo po možnosti v action scriptu 3.0 (lohka tut as2.0 ali 1.0)
fino bi bilo če bi glerija imela gumb naprej nazaj, pasico z ikonami slik, in fade in/out efekt pri prehodu med slikami.
vesel bom bil vsake strani, ki se vsaj minimalno približa temu kar hočem naredit.
tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | .swf datoteka v DreamweaverjuOddelek: Izdelava spletišč | 975 (776) | Manager |
» | usnjarna-grcar.siOddelek: Izdelava spletišč | 3145 (2472) | Icematxyz |
» | Macromedia flash 8Oddelek: Izdelava spletišč | 2390 (2077) | Tody |
» | Iščem Izdelovalca spletne strani!!!!!!!!!!!Oddelek: Izdelava spletišč | 3137 (2272) | Matev |
» | Res lepo narjen Flash pageOddelek: Omrežja in internet | 1326 (1029) | Filo |