Forum » Kaj kupiti » Razer tipkovnice
Razer tipkovnice
nuclear ::
Si morda kdo lasti Razer Arctosa ali Razer Lycosa? Kako se prilegajo dlani? Kake so tipke? Ali so mehke? Kaka je preslednica? Je mehka?
Zanima me katero bi mi svetovali za nakup? Arctosa je 20€ cenejša.
Zanima me katero bi mi svetovali za nakup? Arctosa je 20€ cenejša.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
bizilux ::
mam razer tarantula, kupu sm jo kao zato k ma une gumbe ob strani pa te fore k sm še wow igrov takrt 1 let nazaj, ampak to be honest, nism tistih gumbov nikol uporablu :D ampak me čist nč ne motjo, edina stvar kar bi jo spremenu, so osvetlene tipke, k je samo ene par osvetlenih,
drgač pa takrt k sm kupvov, mi je un svetvov da naj ne kupm lycosa, ker ma neko tako prevleko čez tipke, taka podobna gumi, pač nek sloj je čez, k se čez cajt obrab... in je pol kurac, tk je reku
iz razer strani
Keytop with Non-slip Rubber Finish
With its non-slip rubber finish, the Razer Lycosa offers optimum tactile comfort and makes slipping up in the heat of action a thing of the past
to se kao obrab, in je dost logičn da se, mislm to je brez veze, sj nikol prsti dol ne drsijo, razn če si trol :D
drgač pa takrt k sm kupvov, mi je un svetvov da naj ne kupm lycosa, ker ma neko tako prevleko čez tipke, taka podobna gumi, pač nek sloj je čez, k se čez cajt obrab... in je pol kurac, tk je reku
iz razer strani
Keytop with Non-slip Rubber Finish
With its non-slip rubber finish, the Razer Lycosa offers optimum tactile comfort and makes slipping up in the heat of action a thing of the past
to se kao obrab, in je dost logičn da se, mislm to je brez veze, sj nikol prsti dol ne drsijo, razn če si trol :D
nuclear ::
Zanimivo. hvala za tip.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekatere tipke na tipkovnici ne delajoOddelek: Strojna oprema | 4079 (3672) | [D]emon |
» | Katero tipkovnico priporočate?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12339 (8755) | Half-Saint |
» | TipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1309 (1071) | Blinder |
» | Katera gaming tipkovnica ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6410 (5255) | deadbeef |
» | Razer Tarantula vs. Logitech G15Oddelek: Strojna oprema | 2797 (2243) | BloodyShadow |