Forum » Kaj kupiti » Garancija trdih diskov 2 leti?!
Garancija trdih diskov 2 leti?!
San ::
Torej, med branjem Tom's hardware sem opazil nasledji citat:
Ne vem kakšna je situacuja s tem pri nas, vendar če so res zmanjšali garancijski rok na eno leto, potem nekaj zelo ni v redu.
Poglejte sami http://www17.tomshardware.com/column/02...
From our understanding, supplied manufacturers' warranties for hard drives have little effect on end users within the European Union, since warranty regulations in the EU require manufacturers to provide a 2-year 'guarantee.' Thus, the majority of this article centers on hard drive warranties as applicable within the U.S. and Canada.
Ne vem kakšna je situacuja s tem pri nas, vendar če so res zmanjšali garancijski rok na eno leto, potem nekaj zelo ni v redu.
Poglejte sami http://www17.tomshardware.com/column/02...
kuglvinkl ::
O tem sem že pisla tu na Forumu. Poglej med mojimi temami, je precej informacij.
Your focus determines your reallity
chucki ::
jst mam 2 leti garancije!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
msmiha ::
Denis: Če te moti se pritoži na sončni urad!. Jaz mam pa drugače 3 leta garancije (WDji z 8MB bufferja).
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
BendeR ::
Heh saj me ne moti da maš 3 lete garancije celo čestitam ti samo zakaj je moral povdarit da ma 2 leti garancije če pa ma to vsak oz vsaj meni je znano da majo,če pa ni tak pa me lahko popravite.
:=)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD red - pustiti da vedno laufa ali ga ugašati?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3176 (2321) | darkolord |
» | Koliko znaša garancija na tehnično blagoOddelek: Pomoč in nasveti | 6314 (5929) | k4vz0024 |
» | me na servisu acord d.o.o zavajajo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4047 (3350) | kristjan26 |
» | hdd 120 gb kateri modelOddelek: Kaj kupiti | 1038 (822) | mAsA |
» | Seagate, Maxtor & WesternDigital skrajšujejo garancijo!Oddelek: Strojna oprema | 2341 (1670) | žvau |