Forum » Programska oprema » Google Chrome auto update extensionov?
Google Chrome auto update extensionov?
RejZoR ::
Chroma še ne uporabljam redno, ga pa bom verjetno z devetko ko dobi password sync. Me pa zanima če Chrome sam redno preverja in posodablja extensione al mora uporabnik to delat sam? Firefox ima ta del super izveden in se vse posodablja samo od sebe. Kaj pa Chrome dodatki?
Thx
Thx
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
RejZoR ::
Aha, kadarkoli sem testiral Chrome se mi je zdelo kot da se extensioni ne updejtajo sami. Program ja, extensioni pa ne. Zgleda moraš uporabljat normalno (pogosto), da se to izvede. Thx
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
kranjskijože ::
Chrome 9.0.570.0 Beta na že ima password synce. Tudi deluje! Se mi zdi da je tale 9.... Beta za otenek hitrejši ali samo videz ??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velike spremembe v Firefoxu: podpisovanje razširitev, WebExtensions za združljivost, (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 25981 (19924) | tor2 |
» | Podjetja nasprotujejo firefoxovi politiki bliskovitih izdaj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23271 (19644) | Poldi112 |
» | Zaščita pred sesuvanjem vtičnikov tudi v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20873 (17887) | kmetek |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 46534 (40853) | PrimozR |
» | Chrome s sinhronizacijo zaznamkovOddelek: Novice / Brskalniki | 5457 (3810) | Jst |