» »

prejemanje denarja za odpiranje mailov

prejemanje denarja za odpiranje mailov

sebavet ::

zanima me ali ima kdo izkušnje s prejemanjem denarja za prebiranje mailov? zanima me ali je kdo ze dejansko prejel ČEK? in kako to dejansko zgleda, kateri url-ji so ok za slovenijo?

lp seba

dobaluka ::

sam dve besedi mam zate

Ne hvala

glede teh mejlov al pa kakršnga kol podobnga sranja. Sm se enkrat na neki pdoobnga prjavu, pol pa odjavu, pa od takrat naprej ne vidim konca spam mejlov ki jih prejemam. Zapret sm mogu e-poštni račun, ker tud filtri niso spamov ustavl.

sebavet ::

snakazila naj bi prihajala po prebranem v obliki čekov, a ne poznam nikogar ki bi se lahko s čemerkoli pohvalil, a kje kdo ki lahko preseneti?

flajer ::

Enkrat sem se prijavu na to, da ti placajao za branje mejlou. in sem pol tud dobu cela dva mejla v pou leta! pol se pa pejt! poleg tega sem pa tud jst cist zasut z junkmailom do konca! po ene dveh letih se je pred ksnim tednom stanje mal umirilo, ko sem dobu "samo" 6 junk mailov v hotmailou nabiralnik... premisl...

bodom ::

joj dej ne govori...
sm jst enkrat na tole padu...in se prjavu naprej in dobil se nek prijavljenih pod sabo in pol racunal kao da bo to velik dnarja. en K.... vse skup! v zameno sm dobu vsak dan okol 200 mailov:( :D pol pa rabu se en par mescev d sm se pri vecini odjavu...tku da dobim samo se enih 30 na dan zdej...LOL.
LP

sebavet ::

pred časom mi je prijatelj povedal, da je skomponiral štikl, ga dal na nek mjuzik pejđ in čez pol leta prejel ček za >:D 0,5 US$, pa brez heca.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cudni kupci iz turcije na bolha.com

Oddelek: Kaj kupiti
376069 (4502) St235
»

Zaslužite denar z branjem e-mailov!Deluje!!!

Oddelek: Loža
282542 (1821) alyo
»

Siol - Email - Navlaka

Oddelek: Omrežja in internet
422364 (1945) Sunna
»

Sluzenje $ na internetu

Oddelek: Omrežja in internet
351767 (1039) Loki
»

kes na Internetu

Oddelek: Loža
131229 (1047) Pretorijanec

Več podobnih tem