Forum » Omrežja in internet » IEXPLORE je vzrok za napako zaradi neveljavne strani v modulu >neznano< pri 0000:4f444e49
IEXPLORE je vzrok za napako zaradi neveljavne strani v modulu >neznano< pri 0000:4f444e49
bicikl ::
IEXPLORE je vzrok za napako zaradi neveljavne strani v modulu >neznano< pri 0000:4f444e49.
registri:
eax=4f4444e49 cs=015feip=4f444e49eflgs=00010202
ebx=0000276b...............................................
.................................................................
ta napake se mi vedno prikaže, ko zaženem Internet Explorer 5.5 in ne morm nč narest k da kliknem >v redu< in ne morm brskat po netu. drgač mi tud ne dela noben drug program (kazaa, iMesh, neoplanet= isto sranje se izpiše). a ma kdo kej pojma kaj je narobe in kako popravt??
p.s.: ta forum pišem iz knjižnice.
lp
registri:
eax=4f4444e49 cs=015feip=4f444e49eflgs=00010202
ebx=0000276b...............................................
ta napake se mi vedno prikaže, ko zaženem Internet Explorer 5.5 in ne morm nč narest k da kliknem >v redu< in ne morm brskat po netu. drgač mi tud ne dela noben drug program (kazaa, iMesh, neoplanet= isto sranje se izpiše). a ma kdo kej pojma kaj je narobe in kako popravt??
p.s.: ta forum pišem iz knjižnice.
lp
- spremenil: bicikl ()
BendeR ::
1. Format
2. Install Win2k pro
3. Upgrade SP3
IceMan pa ti si ja legenda mene kritizira da devam butaste izjave kaj pa je zdaj to?
2. Install Win2k pro
3. Upgrade SP3
IceMan pa ti si ja legenda mene kritizira da devam butaste izjave kaj pa je zdaj to?
:=)
undefined ::
Jasno je, da so Win9x vzrok za take vrste napak. Rešitev je nadgradnja Operacijskega Sistema.
Povej rešitev kako rešit problem na obstoječem operacijskem sistemu.Vsekakor nima namena na nove namestit sistema.Vsaj zdi se mi nesmiselno zakaj bi zaradi manjšega problema dol vrgel celotni sistem.Če pa se tebi zdi normalno pa je drugo
Ja. Če mene avto non-stop jebe, se mi ga zdi smiselno po nekem času zamenjati. Isto je z Operacijskim Sistemom.
Nekako se mi zdi nesmiselno avto vozit na pregled vsak teden, ko kaj novega crkne. In povrhu še drago pri popravilu.
EH vidim da se nesoglasja nebojo končala tak da pametni v tem primeru jaz raje odneham
Duhec ::
Bicikl, kot prvo posodobi (Windowsupdate) svoj IE 5.5 v SP2 ter pazi na jezikovno različico IE-ja. Če se napaka še ponovi, enostavno zamenjaj IE z zadnjim 6.0 SP1, ki je sicer v engleščini ampak lepo deluje na slovenskih verzijah Windowsev le Raziskovalca boš imel večinoma angleškega.