Forum » Pomoč in nasveti » Windows problem
Windows problem
LukaSLO ::
Pred dnevi so se mi hudo sesuli Windowsi (Windows 7). Od takrat ne morem dostopati do njih. Pri uporabi opcije Windows Normally se zadeva takoj sesuje, pri Safe Mode ravno tako, repair možnost ne deluje (sicer nalaga, a se nato pojavi črn zaslon, pustil sem 2 uri, a se ni nič zgodilo).
Se pa ob zagonu računalnika na črnem zaslonu za hipec izpiše: No hard disc is detected, zato sumim, da je crknil disk.
Preden se odločim za servis, sem hotel še namestiti OS ponovno. A sem tudi tukaj naletel na težavo. V biosu sem pod boot prioritete nastavil CD/DVD ROM na prvo mesto. Računalnik se je ponovno zagnal in začel bootat iz DVD (slišal se je tisti zvok, da nekaj dela), a se potem ni zgodilo več nič, ponovno se je pojavil Windows meni z možnostjo repair in normally, ki pa ne delujeta. Za ponovno namestitev sem uporabil originalno Windows Visto, ker sem jo imel ravno pri roki (tako da ne more bit problem v DVD).
Kakšen nasvet?
Se pa ob zagonu računalnika na črnem zaslonu za hipec izpiše: No hard disc is detected, zato sumim, da je crknil disk.
Preden se odločim za servis, sem hotel še namestiti OS ponovno. A sem tudi tukaj naletel na težavo. V biosu sem pod boot prioritete nastavil CD/DVD ROM na prvo mesto. Računalnik se je ponovno zagnal in začel bootat iz DVD (slišal se je tisti zvok, da nekaj dela), a se potem ni zgodilo več nič, ponovno se je pojavil Windows meni z možnostjo repair in normally, ki pa ne delujeta. Za ponovno namestitev sem uporabil originalno Windows Visto, ker sem jo imel ravno pri roki (tako da ne more bit problem v DVD).
Kakšen nasvet?
- spremenil: LukaSLO ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1816 (928) | Riff |
» | Sesutje diska / windowsa 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3618 (3105) | Seljak |
» | Win 7 - kaj je narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 2294 (1751) | Grizzly |
» | Windows Vista zmrzne ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 1304 (1144) | Duhec |
» | Odpovedal računalnik, pomočOddelek: Strojna oprema | 1386 (1001) | Galaxy |