Forum » Mobilne tehnologije » Nujno - Se splača? Menjava Corby pro vs. Omnia pro b7330
Nujno - Se splača? Menjava Corby pro vs. Omnia pro b7330
koro13 ::
Zamenjal bi Samsung omnia pro b7330 z samsung Corby pro
Telefona sta zelo smogljiva, edino kar je je da imam da je moja omnija boljša, kar se kaže tudi v ceni 40 evrov razlike.
Se mi splača zamenjat?
prosim za nasvet..
LP
Telefona sta zelo smogljiva, edino kar je je da imam da je moja omnija boljša, kar se kaže tudi v ceni 40 evrov razlike.
Se mi splača zamenjat?
prosim za nasvet..
LP
koro13 ::
Hm...
Gledalj sem predvsem zaslo na dotik in tipkovnico.
Moj ima res windows kar je prednost pa vendar ima le qwerty tipkovnico, druga mnenja?
Gledalj sem predvsem zaslo na dotik in tipkovnico.
Moj ima res windows kar je prednost pa vendar ima le qwerty tipkovnico, druga mnenja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Macbook Pro - iStyle (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11391 (9024) | Meizu |
» | Microsoft razprodaja še Surface Pro (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 51411 (46421) | HunterMan |
» | Surface Pro prihaja 9. februarja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 40746 (33727) | Marat |
» | Surface Pro januarja za tisočaka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 34157 (29467) | Okapi |
» | Apple prenovil macbooke pro (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 45590 (39488) | BlueRunner |