Forum » Omrežja in internet » irc bot na polarhome
irc bot na polarhome
zaj_tam ::
Mam account na tem freehostu. V mailu pise med drugim tudi to:
...
With this account you've got:
...
- irc, irc proxy, ftp etc. access from and to the internet
- irc clients, bouncers, bots etc.
...
Pa me zanima ce bi potemtakem lahko hostal tudi irc bota gor.
...
With this account you've got:
...
- irc, irc proxy, ftp etc. access from and to the internet
- irc clients, bouncers, bots etc.
...
Pa me zanima ce bi potemtakem lahko hostal tudi irc bota gor.
Predator ::
jaz sem član polarhoma že krnekaj časa....in sicer donated user ( free hostarji ne morete lauvfat botov ampak morate sendat hardcopy registracijo, sej piše na strani ) pri čemer boš čakal 8 dni da pošta gor pride
vsake toliko časa se stvar usuje ( ali dos napad, umre disk, isp dol pade, nekdo ponesreči prereže kable za elektriko, dns eror ali pa višja sila... ); cel sistem je tudi hudo zaseden ( tudi sami serverji so daleč od top po hitrosti ) in ogromno ljudi vidi da lahko hostaš bote in seveda vsi hepi mislijo da bojo zdele nabili 100 botov, ogromno ljudi proba skenirat top level domene ( včasih ni blo še niti restrikcije background procesov, potem so se pa našli ljudje ki so imeli po 10-20 botov, scanerje...) in so zdaj shelli omejeni na 1 proces
pa še s temi boti je tako, spravil ga na ircnet ne boš razen če ti uspe server resetirat in se bo med prvimi gor connectal, ker drugače je povsod to many coonections
vsake toliko časa se stvar usuje ( ali dos napad, umre disk, isp dol pade, nekdo ponesreči prereže kable za elektriko, dns eror ali pa višja sila... ); cel sistem je tudi hudo zaseden ( tudi sami serverji so daleč od top po hitrosti ) in ogromno ljudi vidi da lahko hostaš bote in seveda vsi hepi mislijo da bojo zdele nabili 100 botov, ogromno ljudi proba skenirat top level domene ( včasih ni blo še niti restrikcije background procesov, potem so se pa našli ljudje ki so imeli po 10-20 botov, scanerje...) in so zdaj shelli omejeni na 1 proces
pa še s temi boti je tako, spravil ga na ircnet ne boš razen če ti uspe server resetirat in se bo med prvimi gor connectal, ker drugače je povsod to many coonections
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mirc kviz bot (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 10077 (3860) | Xserces |
» | Slo-Tech IRCOddelek: Slo-Tech | 4907 (2409) | Bakunin |
» | Razbito omrežje 100.000 "zombijev"Oddelek: Novice / Varnost | 5649 (4206) | fahrenGONE |
» | Irc Bot(i)Oddelek: Omrežja in internet | 1385 (1231) | CaqKa |
» | Irc ServerjiOddelek: Omrežja in internet | 1787 (1581) | Izak |