Forum » Izdelava spletišč » Kateri CMS in forum?
Kateri CMS in forum?
feedback03 ::
Torej nameravam narediti eno stran, kjer bi se na prvi strani nahajale novice (ki bi jih bilo mogoče komentirati)... Potem bi bile povezave do foruma, seznama uporabnikov...
Pa me zanima kateri CMS (po možnosti z vgrajenim forumom) bi mi priporočali in kateri forum, če le-tega ne bo v CMS-ju.
Imel pa bi par podstrani, recimo:
- nokia.domena.com
- samsung.domena.com
- htc.domena.com
in bi na vsaki imel svojo inštalacijo cmsja (pa vsega, kar še spada zraven) in bi se potem (če bi se dalo) uporabniki registrirali na eni podstrani in bi jih registriralo na vseh; če bi se uporabniki vpisali na htc.domena.com bi jih vpisalo tudi na vseh ostalih podstraneh.
Pa če bi bil forum ločen, da bi se potem vpisal na forumu, pa bi te vpisalo tudi v CMS-ju.
Vem da ima nekaj takega e107 ampak zaradi pomanjkanja tem (na žalost) odpade.
Pa me zanima kateri CMS (po možnosti z vgrajenim forumom) bi mi priporočali in kateri forum, če le-tega ne bo v CMS-ju.
Imel pa bi par podstrani, recimo:
- nokia.domena.com
- samsung.domena.com
- htc.domena.com
in bi na vsaki imel svojo inštalacijo cmsja (pa vsega, kar še spada zraven) in bi se potem (če bi se dalo) uporabniki registrirali na eni podstrani in bi jih registriralo na vseh; če bi se uporabniki vpisali na htc.domena.com bi jih vpisalo tudi na vseh ostalih podstraneh.
Pa če bi bil forum ločen, da bi se potem vpisal na forumu, pa bi te vpisalo tudi v CMS-ju.
Vem da ima nekaj takega e107 ampak zaradi pomanjkanja tem (na žalost) odpade.
HardFu ::
Saj drugace nekateri CMSji dovoljujejo da imas lahko vec domen znotraj ene instalacije (recimo TYPO3)
http://codeable.io
bluefish ::
Samo med-vzklik.
Na dolgi rok bo morda delitev strani s poddomenami smiselna, za začetek pa dvomim, da imaš pripravljene toliko vsebine.
Na dolgi rok bo morda delitev strani s poddomenami smiselna, za začetek pa dvomim, da imaš pripravljene toliko vsebine.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Custom CMSOddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1338) | jurijcvikl |
» | VNC+ varnost + dinamični IP. Kako ??Oddelek: Omrežja in internet | 4343 (3359) | flisko |
» | VirtualHost oz. navidezne domene v apacheOddelek: Izdelava spletišč | 2698 (2396) | Jackass |
» | Tezave z BINDomOddelek: Omrežja in internet | 1603 (1533) | Seadoo |
» | domenca + dns server na ADSLOddelek: Operacijski sistemi | 2802 (2570) | Ziga Dolhar |