Forum » Pomoč in nasveti » ProBook CD boot
ProBook CD boot
inbox ::
Živjo,
kupil sem hp probook 4720s in ima prednaložen linux suse. Rad bi naložil WIN 7 vendar mi ne uspe bootat iz CDja, vedno se požene ta linux. Na začetku kliknem ESC nato F9 in potem imam na voljo optical disk drive, notebook hard drive in notebook ethernet, vendar pod optical dd mi požene samo linuxa. Morda kdo ve kako si zrihtam to?
Hvala za odgovore,
i.
kupil sem hp probook 4720s in ima prednaložen linux suse. Rad bi naložil WIN 7 vendar mi ne uspe bootat iz CDja, vedno se požene ta linux. Na začetku kliknem ESC nato F9 in potem imam na voljo optical disk drive, notebook hard drive in notebook ethernet, vendar pod optical dd mi požene samo linuxa. Morda kdo ve kako si zrihtam to?
Hvala za odgovore,
i.
Duhec ::
F10 pa v Coms nastavitvah biosa pod boot priority nastavi CD/DVD enoto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
inbox ::
F10 pa v Coms nastavitvah biosa pod boot priority nastavi CD/DVD enoto.
Noče, vedno mi začene linuxa. Morda ni bootable DVD, ker sem ga zapekel pod UDF, ker drugače ni šlo? Niti ne vem kako naj bi dal na Nerotu 10 pečt, da mi bo naredilo book dvd. Vedno ko dam boot dvd mi napiše da je file prevelik za boot in da moram pod udf zapečt. Any ideas?
i need help čimpreej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: inbox ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI - kako ponovno namestiti windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 10864 (8378) | krepki |
» | Windows 7 bootOddelek: Pomoč in nasveti | 6677 (5998) | s6c-gEL |
» | BOOTMGR is missing- windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 4914 (4360) | Duhec |
» | Disk boot failureOddelek: Pomoč in nasveti | 4235 (3686) | solatko |
» | USB bootOddelek: Strojna oprema | 10040 (9489) | T-Majo |