Forum » Izdelava spletišč » Pomoč pri Photoshopu in Phpju
Pomoč pri Photoshopu in Phpju
Vprašaj ::
No Dizajn sm naredil v Photoshopu.
Rabil bi nekoga da mi skodira vse to!..
Stran najbi bila tko da bi lahko admin dodajau gor slike...itd.
Se javi kdo da bi to brezplačno sprogramiral?
Rabil bi nekoga da mi skodira vse to!..
Stran najbi bila tko da bi lahko admin dodajau gor slike...itd.
Se javi kdo da bi to brezplačno sprogramiral?
algo ::
Uporabi kakšen opensource CMS. Zastonj ti ne bo noben programiral... sploh pa ne dinamične strani. Ne vem, kako si to predstavljaš? Keramičarji polagajo ploščice za 20EUR/h nekdo ti bo pa programiral stran (kak teden - dva min!) kar tako za hec, zastonj? Daj zresni se...
P.S. Če pa se najde kak (bedak), ki bo to res naredil, pa naj še mene kontaktira pa ga bom razveselil še z več (zastonj) dela Pa še tole, takšne teme bi se morale zakleniti ali izbrisati; uporabnik bi pa tudi lahko dobil kakšno opozorilo in če bo odprl še kakšno takšno bedasto temo pa se mu onemogoči sodelovanje na forumu.
P.S. Če pa se najde kak (bedak), ki bo to res naredil, pa naj še mene kontaktira pa ga bom razveselil še z več (zastonj) dela Pa še tole, takšne teme bi se morale zakleniti ali izbrisati; uporabnik bi pa tudi lahko dobil kakšno opozorilo in če bo odprl še kakšno takšno bedasto temo pa se mu onemogoči sodelovanje na forumu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: algo ()
Gost ::
Offtopic, ampak kako je lahko knjiga o PHP6, če avtorji PHP-ja še sploh ne vejo, kaj vse bodo notri vključili in kdaj ga bodo izdali? Kaj sem kaj spregledal?
P.S: aha, sem malo preletel prve strani in PHP6 je zanje pravzaprav PHP 5.3, samo ni bilo še poimenovanja v tistem času.
P.S: aha, sem malo preletel prve strani in PHP6 je zanje pravzaprav PHP 5.3, samo ni bilo še poimenovanja v tistem času.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gost ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Php pomočOddelek: Programiranje | 1961 (1394) | Dober dan |
» | PHP koda v JSOddelek: Izdelava spletišč | 1089 (981) | technolog |
» | PHP vs. ASP.NET vs. $OTHER (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 13915 (11270) | Spura |
» | [FORK] PHP kot jezikOddelek: Programiranje | 3357 (2696) | [MYTiX] |
» | Glavni PHP razvijalec dal odpovedOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6637 (4593) | darkolord |