Forum » Izdelava spletišč » Dodajanje v propertis Dreamweawerja CS5
Dodajanje v propertis Dreamweawerja CS5
Slipi ::
Lep pozdrav
Zanima me, ali se v propertis pod delovnim oknom lahko doda katere dodatne sklope, kot recimo:
- okence za spremembo barve fonta, velikost fonta, vrsto fonta,ali kakšno drugo oblikovanje, npr. tabele.
Npr. označim besedo, kliknem v propertisu v okenček za spremembo barve fonta, nakar se odpre paleta barv in izberem želeno barvo. Nakar se označena beseda obarva z novo izbrano barvo. Tega okenčka za spremembo barve fonta, v CS5 ni v propertisu.
Vse to je bilo vstavljeno propertisu CS2.
Ali je potrebno vedno za spremembo oblikovanja posameznih besed v spletni strani, narediti svoj css stil in potem za vsako želeno spremembo nap. ene besede, uporabiti drug stil?
Hvala lepa za odgovor!
Zanima me, ali se v propertis pod delovnim oknom lahko doda katere dodatne sklope, kot recimo:
- okence za spremembo barve fonta, velikost fonta, vrsto fonta,ali kakšno drugo oblikovanje, npr. tabele.
Npr. označim besedo, kliknem v propertisu v okenček za spremembo barve fonta, nakar se odpre paleta barv in izberem želeno barvo. Nakar se označena beseda obarva z novo izbrano barvo. Tega okenčka za spremembo barve fonta, v CS5 ni v propertisu.
Vse to je bilo vstavljeno propertisu CS2.
Ali je potrebno vedno za spremembo oblikovanja posameznih besed v spletni strani, narediti svoj css stil in potem za vsako želeno spremembo nap. ene besede, uporabiti drug stil?
Hvala lepa za odgovor!
Ziga Dolhar ::
V properties oknu na levi strani, kjer imaš jezička "HTML" in "CSS", izberi "CSS".
https://dolhar.si/
Ziga Dolhar ::
Nasvet. Svoje čase si ob Dreamweaverju dobil "knjigo" (PDF oz. whathaveyou) "Using Dreamweaver". Se splača prebrat.*
(Sam sem jo prebral, ko je šlo še za "Using Dreamweaver 4. Izveš veliko dobrih nasvetov glede učinkovite uporabe programa.)
(Sam sem jo prebral, ko je šlo še za "Using Dreamweaver 4. Izveš veliko dobrih nasvetov glede učinkovite uporabe programa.)
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri izbiri fonta/barveOddelek: Izdelava spletišč | 1547 (1445) | keworkian |
» | Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (III) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 9202 (6419) | Jaffa |
» | CubeCart 2.0.7 PomočOddelek: Izdelava spletišč | 1111 (977) | Puzo |
» | Ocena straniOddelek: Izdelava spletišč | 1346 (1055) | Hair |
» | PisunjenjeOddelek: Slo-Tech | 4700 (2562) | BSD-jas |