Forum » Programska oprema » Tezava s TV-OUTom
Tezava s TV-OUTom
LIHTER ::
Pozdravljeni!
Imam graficno kartico S3 VIRGE GX2 4 MB AGP s TV-OUTom in operacijski sistem Windows XP, kateri podpira to kartico. Tezava je da ne morem aktivirati TV-OUTa oz. ne vem ali ga ta gonilnik od XPjev sploh podpira. Probal sem tudi racunalnik pognat s odklopljenim monitorjem, saj naj bi kartica sama preklopla na TV, vendar se to ne zgodi. (tudi pri S-video ne).
Zanima me, ce obstaja kaksen program kod je npr. TV TOOL, s katerim bi se dalo ta problem resit ali ce ima kdo gonilnik ( za XPje), ki podpira TV-OUT.
PROSIM ZA POMOC!!!
Imam graficno kartico S3 VIRGE GX2 4 MB AGP s TV-OUTom in operacijski sistem Windows XP, kateri podpira to kartico. Tezava je da ne morem aktivirati TV-OUTa oz. ne vem ali ga ta gonilnik od XPjev sploh podpira. Probal sem tudi racunalnik pognat s odklopljenim monitorjem, saj naj bi kartica sama preklopla na TV, vendar se to ne zgodi. (tudi pri S-video ne).
Zanima me, ce obstaja kaksen program kod je npr. TV TOOL, s katerim bi se dalo ta problem resit ali ce ima kdo gonilnik ( za XPje), ki podpira TV-OUT.
PROSIM ZA POMOC!!!
Lep pozdrav!!! LIHTER
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4285 (3792) | KTr1sk |
» | Gforce ni nviewaOddelek: Zvok in slika | 1768 (1445) | BetMaN |
» | Poznavalci Matrox-a G550Oddelek: Strojna oprema | 1056 (942) | Realman |
» | TV-out istocasnoOddelek: Kaj kupiti | 2238 (1738) | Kawl6 |
» | Katero MX - gainward, guillemot, winfast... ?Oddelek: Kaj kupiti | 1654 (1395) | Alec999 |