Forum » Pomoč in nasveti » Inno GForce4 ti4200 64
Inno GForce4 ti4200 64
dzajc ::
Imam en problem in to je:
- Imam navedeno grafično kartico. Kupil naj bi kartico, ki podpira VIVO.
Najprej me zanima, kaj pomeni Vivo, nato me zanima, kako sploh veš, da kartica podpira Vivo način in kako veš da ga ne ( podpira ).
Sprašujem pa zato, ker sem plačal vsoto ( denarja ) za Vivo.
Hvala za rože.
- Imam navedeno grafično kartico. Kupil naj bi kartico, ki podpira VIVO.
Najprej me zanima, kaj pomeni Vivo, nato me zanima, kako sploh veš, da kartica podpira Vivo način in kako veš da ga ne ( podpira ).
Sprašujem pa zato, ker sem plačal vsoto ( denarja ) za Vivo.
Hvala za rože.
Dx3
Matek ::
ViVo- Video In, Video Out
Torej lahko uvažaš video iz kamere ali videorekorderja (recimo kake domače posnetke), jih obdelaš in jih pol izvoziš nazaj ven. Prav tako imajo ene kartice podporo za gledanje TV, ne čisto kot TV tunerji, ampak vseeno, napelješ v video in tv signal, pa lahko gledaš programe.
Torej lahko uvažaš video iz kamere ali videorekorderja (recimo kake domače posnetke), jih obdelaš in jih pol izvoziš nazaj ven. Prav tako imajo ene kartice podporo za gledanje TV, ne čisto kot TV tunerji, ampak vseeno, napelješ v video in tv signal, pa lahko gledaš programe.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
dzajc ::
Ja, zastopim. Samo en problem je tukaj.
Kako vse to nastavit, da bo delovalo oz. kaj potrebujem, da bom lahko uvažal, še prej me pa ZANIMA, če moja grafična podpira Vivo.
Na škatli od grafične mi piše: Tornado GeForce4 Ti4200 VGA + TV DVI ( 64mb )
Znamke pa je INNO.
Ali podpira grafična Vivo? In če podpira, kaj potrebujem za uvažanje video posnetkov.
Hvala za vse in mi z vami.
Kako vse to nastavit, da bo delovalo oz. kaj potrebujem, da bom lahko uvažal, še prej me pa ZANIMA, če moja grafična podpira Vivo.
Na škatli od grafične mi piše: Tornado GeForce4 Ti4200 VGA + TV DVI ( 64mb )
Znamke pa je INNO.
Ali podpira grafična Vivo? In če podpira, kaj potrebujem za uvažanje video posnetkov.
Hvala za vse in mi z vami.
Dx3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7396 (5463) | Tiash |
» | TV na PC preko VIVO kartice - Kateri programi?Oddelek: Zvok in slika | 1922 (1732) | Johanus |
» | Kartica za zajem videa iz zunanjih virov?Oddelek: Kaj kupiti | 2294 (2223) | kurjač |
» | MyVIVO ????Oddelek: Zvok in slika | 1022 (934) | ohter |
» | Video in/out CardOddelek: Strojna oprema | 1029 (878) | Rott-von-weiler |