Forum » Pomoč in nasveti » Bluetooth ikonca je izginila
Bluetooth ikonca je izginila
omega_pet ::
Zivjo!
Zadnjic sem po nesreci zbrisal ikonco od bluetooth-a iz orodne vrstice zraven ure. Od takrat nikakor vec ne morem priti do bluetootha. Imam Dell prenosnik z vgrajenim bluetooth in Win 7 x64.
Edino kjer lahko vidim bluetooth je v nadzorni plosci pod connection manager, ampak, ko kliknem nanj, se mi odpre okno za pc studio od Samsunga. V device manager-ju kaze, da vse dela super. Samo nikakor ne morem vec pariti naprav...
Ali ima mogoce kdo kaksno idejo, kako bi lahko priklical nazaj tisto ikonco, ali pa na kaksen drug nacin dostopal do mojega bluetootha.
Za pomoc se ze v naprej zahvaljujem.
Zadnjic sem po nesreci zbrisal ikonco od bluetooth-a iz orodne vrstice zraven ure. Od takrat nikakor vec ne morem priti do bluetootha. Imam Dell prenosnik z vgrajenim bluetooth in Win 7 x64.
Edino kjer lahko vidim bluetooth je v nadzorni plosci pod connection manager, ampak, ko kliknem nanj, se mi odpre okno za pc studio od Samsunga. V device manager-ju kaze, da vse dela super. Samo nikakor ne morem vec pariti naprav...
Ali ima mogoce kdo kaksno idejo, kako bi lahko priklical nazaj tisto ikonco, ali pa na kaksen drug nacin dostopal do mojega bluetootha.
Za pomoc se ze v naprej zahvaljujem.
PacificBlue ::
Ne uporabljam modrega zoba, sam če kliknes desni gumb na miski(nekje v podrocju ure) se pokaze meni, kliknes properties in tam imas system icons(jih lahk vklopis/izklopis)..in predvidevam da je mozen vklop prikaza bluetooth ikone. Če kaj pomaga;)
omega_pet ::
Hvala za odgovor. Ampak ne dela.. tole sem ze poskusil.. je prav izginila.. je ni vec tam notri za zbrati..
Valentin ::
Izklopil si start pomožnega programa ob zagonu.
Nazaj lahko daš takole:
Run - Msconfig, Startup in obkljukaj ustrezen programček.
Nazaj lahko daš takole:
Run - Msconfig, Startup in obkljukaj ustrezen programček.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zelo visoka poraba CPU (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7576 (6325) | krneki0001 |
» | bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 1211 (1125) | GeForce_man |
» | BluetoothOddelek: Programska oprema | 1426 (1362) | harvey |
» | NOKIA 7650Oddelek: Mobilne tehnologije | 2106 (1846) | MadMicka |
» | Bluetooth USB za 25kSIT!?Oddelek: Kaj kupiti | 1394 (1196) | bastadu |