» »

Slovenska levica

Slovenska levica

Temo vidijo: vsi
««
144 / 219
»»

PaX_MaN ::

Gorenak: Šoltes v revizijo vpletel Mateja, da bi greh Kresalove izgledal manjši

Izjava tedna:))

nevone ::

Že mogoče ...

ampak "levica" dejansko funkcionira tako, da če imajo kakšen greh, gredo najprej na "desno" pogledat, če je tudi tam kaj podobnega, in potem hitro zrelativizirajo problem.

Kar je slabo.

Naj v konkretnih zadevah pometejo najprej pred svojim pragom in gredo _potem_ še pred sosedovega.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Naj v konkretnih zadevah pometejo najprej pred svojim pragom in gredo _potem_ še pred sosedovega.

Konkretna zadeva je "Zagotavljanje poslovnih prostorov za potrebe Ministrstva za notranje zadeve".

MadMicka ::

aja nevone, na "desnici" pa najprej pometejo pred svojim pragom al kako?

Mislim, ne morem verjet, kako neki so lahko ljudje tako pristranski.

luli ::

poweroff je izjavil:

JohanP je izjavil:

5.odstavek 16.člena ZIntPK??
Pričanje pred komisijo in pričanje v kazenskem postopku pa ni isto!

Ne razumem. Sem mar definiral vrsto pričanja?

Kar se tiče podrobnosti preiskav - ne komentiram. ;)

Sicer pa ima sedaj po sklepu Računskega sodišča 90 dni časa, da odpravi nepravilnosti. Če jih ne, jo RS pozove k odstopu. Tak je postopek.

P. S. Saj se še spomnite Erjavca in vaših izjav od takrat, ne?

Torej še ne delate na primeru. Boste še prvo počakali Šoltesa? Primera Erjavec se dobro spomnimo, edino kar nisem vedel je, da ste ga obravnavali na koruptivi komisiji, ali zakaj enačiš primera?

Vam na korurupciji pa predlagam, da zahtevate odstop Mateja.

MadMicka je izjavil:

aja nevone, na "desnici" pa najprej pometejo pred svojim pragom al kako?

Mislim, ne morem verjet, kako neki so lahko ljudje tako pristranski.

No evo, takoj gremo gledat na "desno".

Jaz svoje pristranskosti ne zanikam. Ampak moja pristranskost ima majhno težo.

o+ nevone

Utk ::

Mr.B je izjavil:

Evo PS : Kresalova Pahorju ponudila odstop, Pahor ga ni sprejel

Za narod edino zdravilo: še en mandat trojčka, ter še en mandat Jankoviča za Župana Ljubljane.

Edino pravilno, da ni sprejel odstopa. Kar sam naj odstopi. Za vse levičarje v Sloveniji, ki so volili KGB, pa upam, da jih je neizmerno sram.

Torej še ne delate na primeru. Boste še prvo počakali Šoltesa? Primera Erjavec se dobro spomnimo, edino kar nisem vedel je, da ste ga obravnavali na koruptivi komisiji, ali zakaj enačiš primera?

Ekhem:
Komisija, ki se je z najemom stavbe za NPU ukvarjala že na več sejah, je maja lani računskemu sodišču poslala pobudo za izvedbo revizije v zvezi z najemom poslovnih prostorov ministrstva za notranje zadeve. Postopek o sumu korupcije uradnih oseb na notranjem ministrstvu pa so na komisiji začeli na podlagi več prijav iz začetka leta 2010.

Zgleda, da je bila pobuda že tako naravnana, da so "leve" in "desne" kar združil, torej je imelo RSRS malo šans za MO "najprej lev/naš prag, pol pa še desn".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Torej aktivno delajo od začetka leta 2010. Super ne?

Valjda, da ni.
Ob prvem indicu, da gre za posle večje od 50000€, bi jim takoj moral poslat šus v glavo!
Nič preiskovanja, nič zahtevanja dokumentacije, nič vabljenja na zagovor, nič gledanja na človekove pravice, nič upoštevanja zakona, sam pet gramov svinca v čefaro nadzvočno pa čao.

Ja saj pravim. Pol pa še policija, tožilstvo, sodstvo. Čez 18 let bo ravno zastaralo.

Okapi ::

ampak "levica" dejansko funkcionira tako, da če imajo kakšen greh, gredo najprej na "desno" pogledat, če je tudi tam kaj podobnega, in potem hitro zrelativizirajo problem.
Za razliko od desnice, ki funkcionira diametralno nasprotno, ne?:))

O.

luli je izjavil:

Ja saj pravim. Pol pa še policija, tožilstvo, sodstvo. Čez 18 let bo ravno zastaralo.

Jaz pa ne pravim tega, saj smo menda z zastaranimi zadevami v primerih korupcije v zlati evropski sredini:
Slovenija je glede zastaralnih rokov pri preiskovanju in pregonu korupcijskih kaznivih dejanj uvrščena v evropsko povprečje, saj na letni ravni zastara približno 1% preiskav.

Da je "število zastaranih primerov korupcije lahko večje kot jih predstavlja uradna statistika" lahko rečeš za vsako državo iz tistega poročila( še posebej zato, ker je izbor držav zlo ciganski - Belgija, Bolgarija, Estonija, Finska, Madžarska, Italija, Latvija, Litva, Portugalska, Slovaška). Če kdo najde primerjavo s kako Avstrijo, Nemčijo, Švedsko, Norveško in podobnimi svetlimi zelodobropravnodržavnimi zgledi, kar.

Za razliko od desnice je levica na oblasti 66-4,5 let. Menda se ve kdo nosi odgovornost za vso sranje v tej državi. Je pa res, da zato ne bo nič drugač.

Za razliko od desnice, ki funkcionira diametralno nasprotno, ne?

Ne, ampak levica v tem pogledu vodi. Tista levica, ki je je tudi na desni polno.

o+ nevone

poweroff ::

luli je izjavil:

Torej še ne delate na primeru.

Ne poslušaš me. Nisem rekel ne da delamo, niti da ne delamo. Rekel sem, da ne bom komentiral sploh. In rekel sem, da je Jezus rekel "ne mečite biserov svinjam".

Sveto pismo je treba spoštovati.

8-)
sudo poweroff

Upam da bo večji efekt kot pri Simoni in Escape. Bo kmalu eno leto od tega...Madoff je po tem času že dolgo sedel.

djordjevic ::

Ne da bi branil Dimičko, toda njen domnevno največji greh je, da je dobila kredit na lepe oke, Madoff pa je opilil vlagatelje za ... Koliko že? Ene 70 milijard dolarjev? Drobna razlika torej. ;((
No grave is deep enough to keep us in chains.

jype ::

Utk> Menda se ve kdo nosi odgovornost za vso sranje v tej državi.

Če levičarji, potem si eden izmed njih. Če si desničar, potem se pa itak zavedaš, da si za vse kriv sam.

Madoff je opilil bedake, sami so nesli denar k njemu, Dimička pa vse nas, ki nas ni nihče nič vprašal. Posojilo je njen najmanjši greh.

jype, se trudim po najboljših močeh, ne morem pomagat, če ni dovolj :)

poweroff je izjavil:

luli je izjavil:

Torej še ne delate na primeru.

Ne poslušaš me. Nisem rekel ne da delamo, niti da ne delamo. Rekel sem, da ne bom komentiral sploh. In rekel sem, da je Jezus rekel "ne mečite biserov svinjam".

Sveto pismo je treba spoštovati.

8-)

Kolikor mi je znano bo jutri veni vaše poročilo. No teh par ur še vam dam.

P.S : Kdo ga je sestavil? Analitik ali šefe (uradno se je baje izločil)?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: luli ()

Mr.B ::

djordjevic, 70 miljard € je sitnica, na njihov BDP.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

djordjevic ::

Mhm, povej to vlagateljem, ki so izgubili svoje 'pokojnine'.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Ja djordjevic, povej to vlagateljem v NLB :)), koliko je bilo takih ugodnih kreditov, in tu ne msilim samo tajkunskih.

Protikorupcijska komisija: Ravnanje MNZ ustreza opredelitvi korupcije
Zgleda bom moral podpis zamenjati:))

JanezekNovak ::

http://www.euroairsoft.com/

Kolikor vem, razrešitve sploh naj ne bi mogla predlagati. Pač še eno skropucalo dnevnika.

Drugače pa pri nas nič novega. Pač leto in pol so rabili, da so "ugotovili" dejstva, ki jih je bilo potrebno prebrati iz pogodb.

Po statistiki ima sedaj primer 0,2% možnosti, da je bilo storjeno kaznivo dejanje. Sedaj se bo z njim verjetno začela ukvarjati Policijska postaja v Postojni.

Pšenični ::

"Po statistiki ima sedaj primer 0,2% možnosti, da je bilo storjeno kaznivo dejanje. Sedaj se bo z njim verjetno začela ukvarjati Policijska postaja v Postojni."

V pisarno oziroma skladišče omenjene postaje...., kjer stoji miza z "predalom od Jankoviča", potrebno je omenit, da je predal zataknjen in ga ni moč odpreti, so po zadnjih inf. prinesli še eno mizo. Ki ima prav tako "čuden" predal.

Me zanima, če so jo povabili na 24kur, oziroma kakšen bo zgodba da je ni.

Dejstvo je, da so na levi zgleda še nekakšni patrioti, ki jim ni vseeno kaj bo z Slovenijo. Ali pa se bojijo za svoje riti. Morda je resnica nekje vmes...kdo ve?

Dejstvo je, da se je začelo rušenje Pahorja....z vso silo. Najprej gre Kresalova. Tko kaže. Kar sploh ni slabo. Nato še Pahor. Heh, če pogledam, koga so mu uturili za svetovalca, enga modela brez formalne izobrazbe skratka....da ne bom dolg....semaforji in krmiljenje ladij ter razni radarji so posledica tega izbora.

Skratka med drugm tud PR polom.

Hehe, odkar je Janša utihnil, gre levica samo še bolj navzdol. Ob takih prijateljih kot jih ima Pahor, res ne rabiš Janše.

No, Kresalova gre danes zares. Ubogy Yipe, le kako bo to prenesel. Verjetno bo nakladal o enih standardih, ki jih Kresalova izpolnjuje....itd.....

Upajmo še, da organi pregona v Sloveniji še "delajo". Da bo za povzročeno škodo odgovarjala.

Evo "Mikija"

Zgodovina sprememb…

telbanc> Ubogy Yipe, le kako bo to prenesel.

Srce se mi trga. Kako si lahko sploh dovoli odstopit, če je pa naša!

USS Liberty ::

KK ne bo hudega... najbrž se bo samo presedla na drugo funkcijo, v DZ za poslanko...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

Mr.B je izjavil:

Me zanima, če so jo povabili na 24kur, oziroma kakšen bo zgodba da je ni.
Se ji bo Mate pridružil?

Tale odstop je sicer bolj ko ne za PR.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

USS Nimitz> KK ne bo hudega... najbrž se bo samo presedla na drugo funkcijo, v DZ za poslanko...

Jaz bi pričakoval da bo odstopila z vseh političnih funkcij. Nekako tako, kot se to pričakuje od politikov v kakšnih drugih, nemara bolj civiliziranih državah.

No, glede na folkloro je že odstop s položaja ministrice neizmerno plemenito dejanje. Ane.

Počakaj jype, teren morajo pripraviti, da gospodu, ki ga obtožujejo da je na nezanem kraju, ob neznani lokaciji in ostalo na še ne ugotovljen xxl način, da le ta nebi mogel nastopati na volitvah....

"Počakaj jype, teren morajo pripraviti, da gospodu, ki ga obtožujejo da je na nezanem kraju, ob neznani lokaciji in ostalo na še ne ugotovljen xxl način, da le ta nebi mogel nastopati na volitvah.... "

Mogoče je pa to patron, ki ga Slovenija nuca da se reši sedanje oblasti. Mislim, da se "zgodi ljudstvo".....ko v Angliji, ljubi nam deželi....

Pač levaki bojo pospravli kao tisto, kar bi že davno moglo samo iti iz pol. prizorišča (da jim ne bo kdo očital, da se spravljajo le na desne).. in potem....veliki pok.....se bodo spravili na človeka zaadi katerega doživljajo tako nočne more, kot poburtetetne nočne izlive.....

in potem......pride na vrsto najbolj osovražen, obraz leta...veliki vodja, jajčko, kaplar, J.J.

Temu se reče Yipetova klasika;

"No, glede na folkloro je že odstop s položaja ministrice neizmerno plemenito dejanje. Ane."

"Ubogy Yipe, le kako bo to prenesel. Verjetno bo nakladal o enih standardih, ki jih Kresalova izpolnjuje....itd...."

Kot sem napovedal.

Zgodovina sprememb…

hruske ::

LOL. :))

Kakorkoli, ideja razsvetljenega absolutista se počasi uresničuje. Kako vam je všeč "premier in ministri Borut Pahor"? :D
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

papasmrk ::

Dejansko je Pahor zelo sposoben, ker je dokazal da lahko brez ministrov vodi državo. S takim načinom vladanja je dokazal da zna šparati na davkoplačevalskem denarju :)

Mipe ::

Jok, nič se ne špara. Tile nekdanji ministri še vedno prejemajo svoje ministrske plače, njihovi namestniki pa prav tako prejemajo plačo. Se pravi, da za vsak stolček plačujemo dvojno plačo.

Ti odstopi in odstavitve nas drago stanejo.

oldguy ::

Ljubezni do Katarince nimam, je pa vseeno pri meni dobila par plus pik za odstop. Če se le spomnim drugih prdcev...pohvale vredno! Odstopi v takšnih primerih morajo jasno biti avtomatični, se razume.

Upam le, da bo nekdo tale kriminalen "najem" prostorov NPU pripeljal do konca na sodniji. Odstop ne sme biti konec njene zgodbe. Upam, da jo sedaj pošteno prerukajo in zvohajo, kar je za zvohat. Prazno upanje, sicer...

oldguy, to da je cca 2 leti lagala, ah to je normalno. To da je negdo služil na tvoj denar, te tudi ne mote, potem pa malo da ne pred kot bi rekli, kazenskim pregonom, pa le odstopi ? To je zate plus ? Milsim da si potegnil eno črtico preveč.

lexios ::

Ljubezni do Katarince nimam, je pa vseeno pri meni dobila par plus pik za odstop. Če se le spomnim drugih prdcev...pohvale vredno! Odstopi v takšnih primerih morajo jasno biti avtomatični, se razume.

Idžt. Tale odstop je daleko od avtomatizma ali "pohvale vredno"!

Upam le, da bo nekdo tale kriminalen "najem" prostorov NPU pripeljal do konca na sodniji. Odstop ne sme biti konec njene zgodbe. Upam, da jo sedaj pošteno prerukajo in zvohajo, kar je za zvohat.

Duble idžt...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

oldguy ::

Mr. B:
oldguy, to da je cca 2 leti lagala, ah to je normalno. To da je negdo služil na tvoj denar, te tudi ne mote, potem pa malo da ne pred kot bi rekli, kazenskim pregonom, pa le odstopi ? To je zate plus ? Milsim da si potegnil eno črtico preveč.

Očitaj ti šponanje komu drugemu, al zgleda nisi sposoben normalne debate pa takele ven vlečeš? Brat se nauči pa kak persenček pozobaj, pa morda bo.

Ti pa malce olajšam: Če jo jaz pohvalim zato, ker se je za razliko od drugih celo sama spokala, to ne pomeni, da mi je karkoli drugega od nje všeč. Tudi ne pomeni, da mi ni prekleto dobro jasno, zakaj se je spokala tako kot se je in da v ozadju tiho cilja na naslednje volitve. Vse, kar pravim, je da mi je všeč, da se celo je spokala, ker to v naši državi nikoli ni bilo pravilo.

Zdej, če pa ti ne znaš drugega kot tulit na folk, ki avtomatsko ne kozla po vsem kar ni shiny in plešasto, si pa lahko včasih tudi tiho. Ne bo škode, maš dosti sebi podobnih bedakov ki bodo tvojo domačo nalogo opravili namesto tebe.

oldguy> da v ozadju tiho cilja na naslednje volitve.

Ja, to me skrbi - da bo na koncu treba izbirat med ljudmi ki ne odstopijo, ko jih zalotijo z roko v vreči in ljudmi, ki polno pest potegnejo ven in se nasmehnejo "oops" in za nekaj mesecev odstopijo.

Na Financah je zdejle anketa. po tej anketi, bojo bivši komunjare pač postali marginalci. Upam le, da bo potem "desni valjar" zalauufal in da se začne odvzem premoženja...najprej seveda aktualni princeski....

Spletne ankete v Financah so se do sedaj izkazale za najbolj vedorostojne. To pač ni Ninamedija in podobno.......

Zgodovina sprememb…

oldguy, zjutraj je nacionalni medij, pod nadzorom stranke ZRES podal izjavo : ***** odstopila šele, ko je bila potisnjena ob zid****** Če ti to smatraš :
Če jo jaz pohvalim zato, ker se je za razliko od drugih celo sama spokala
, potem je s teboj nekaj hudo narobe.

Če nadaljujem, gospa je odstopila, ker je vedela, da jo bo moral Pahor odstaviti, in nič drugega. Tako pa je vse eno, ali odstopi danes, ali ob prvi seji državnega zbora, do takrat bo še vedno opravljala delo, ki ga pa pod težo obtožb, nebi smela več oziroma v sodobnih državah NIKOLI več, kaj šele da bi se stranka asociirala s to osebo. Torej odstop je bolj lutkovna predstava.
Me pa zanima, kakšen zakon bo trojček sprejeli, za predčasne volitve ? verjetno takega, ki ga JJ, nebi mogel sprejeti. Torej mandat do naslednjih volitev v letu 2012. Tako da bodo lahko spet nabijali, da se mu gre samo za oblast, njim pa za narodov blagor.
Njeno dejanje, je tako verodostojno, kot Jelinčičeva koegrafija s Sinico, za narodov blagor. (nanaša na današnjo ovadbo).

svit ::

Jej jej jej... resnično se sprašujem ali so nekateri komentarji tukaj plačani po količini nesmislov na uro ali kaj? Fantje... koliko vas plačujejo za nebuloze? Je to dober šiht... Luli,Telbanc, Mr.B?
Ni ideje

bluefish ::

Na Financah je zdejle anketa. po tej anketi, bojo bivši komunjare pač postali marginalci. Upam le, da bo potem "desni valjar" zalauufal in da se začne odvzem premoženja...najprej seveda aktualni princeski....
Nato pa uvedemo že družbeno lastnino in nacionaliziramo vse firme. Oh, wait.
««
144 / 219
»»