Forum » Problemi človeštva » Slovenska levica
Slovenska levica
Temo vidijo: vsi

vir ::
narava se je odločila da istospolnim ne bo dala potomcev. Se boste odločili proti naravi? Sploh ni problema...za nekaj časa.... ker bumerang se bo gotovo vrnil kot še vsakič do zdaj

jype ::
lexios> Azija bo povozila tudi slovensko IT industrijo, mark this!;)
Ne, ne bo je. Ker jaz ne sedim križem rok in ne čakam, da me država reši.
lexios> Brez zamire, uspešnim podjetjem je dol viselo za mojo ali tvojo spolno usmerjenost tudi pred novim družinskim zakonikom!
Njihovim zaposlenim pa ni dol viselo, ali živijo v srednjem veku ali v normalni, sodobni državi (ki je samo servis, ne pa nekakšen moralni arbiter).
lexios> V zagamanih rovtah pa te grdo gledajo že, če ti na tablici piše LJ - zakaj hudiča le?
Ja, točno zato v zagamanih rovtah ne moreš imet visokotehnološke firme. Ker se tam ljudje, ki v takih firmah delajo, ne bi dobro počutili.
Ti dejansko misliš, da ljudje, ki so tolk sposobni, ne morejo pobegnit nekam, kjer jim bo fino?
lexios> Daleč od tega. V slovenski JU se vse počne random!;)
Glede na to kolk se spoznaš, ziher nosiš del odgovornosti za to.
lexios> Brez zamire, uspešnim podjetjem je dol viselo za mojo ali tvojo spolno usmerjenost tudi pred novim družinskim zakonikom!
Njihovim zaposlenim pa ni dol viselo, ali živijo v srednjem veku ali v normalni, sodobni državi (ki je samo servis, ne pa nekakšen moralni arbiter).
lexios> V zagamanih rovtah pa te grdo gledajo že, če ti na tablici piše LJ - zakaj hudiča le?
Ja, točno zato v zagamanih rovtah ne moreš imet visokotehnološke firme. Ker se tam ljudje, ki v takih firmah delajo, ne bi dobro počutili.
Ti dejansko misliš, da ljudje, ki so tolk sposobni, ne morejo pobegnit nekam, kjer jim bo fino?
lexios> Daleč od tega. V slovenski JU se vse počne random!;)
Glede na to kolk se spoznaš, ziher nosiš del odgovornosti za to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

vir> narava se je odločila da istospolnim ne bo dala potomcev.
To seveda niti približno ne drži.
To seveda niti približno ne drži.

Narava se nič ne odloča. Ogromno vrst je, ki ima oba spola na istem subjektu, obstajajo vrste, ki _požrejo_ spolnega partnerja in vrste, ki spolno združitev opravljajo "na daljavo".
Narava se ne pritožuje, da homoseksualni pingvini sedijo na jajcih in "vzgajajo" male pingvinčke, da je zloraba nedozorelih pripadnikov vrste za spolno zadovoljevanje v živalskem svetu pogosta, pa tudi glede poligamije se prav nič ne opredeljuje.
Naravi dol visi.
Narava se ne pritožuje, da homoseksualni pingvini sedijo na jajcih in "vzgajajo" male pingvinčke, da je zloraba nedozorelih pripadnikov vrste za spolno zadovoljevanje v živalskem svetu pogosta, pa tudi glede poligamije se prav nič ne opredeljuje.
Naravi dol visi.

lexios ::
Mogoče ni dol viselo istospolno usmerjenim, se strinjam!

V zagamanih rovath gre ljudem na bruhanje vsak večer ob 19h, torej se že v vsakem primeru ne počutijo dobro!

Natanko to me moti! Ustvarjamo državo od koder bodo(/mo) sposobnejši primorani zbežati, če se bodo(/mo) hoteli imeti fino... Če je tebi to ok, super! Meni pač ni, neglede na to koliko pljuvam čez Bananistan!
Glede na frekvenco postov na Slo-Techu, lahko bralec podvomi v to!
Glede na to kolk se spoznaš, ziher nosiš del odgovornosti za to.Zihr, al to al pa sem plačan za takšno "propagando", ane... Hehe

Glej sj v končni fazi se strinjava, vsak se mora najprej znajti sam, ne čakajoč mesijo..., vseeno pa ne razumem določenih simpatij! Naravi dol visi za družinski zakonik in pravice gejev, prav tako pa še marsikomu v tej državi! A tudi v naravi se zadeve odvijajo po nekem vrstnem redu, to je vse!

vir ::
*jype* vem da naravi dol visi kaj nekdo dela. Dol ji visi tud če boš vrgel v zrak kamen in ti bo padel nazaj naglavo, ker si ti mislil da tvoj kamen pa že ne deluje po zakonih narave.
Naravi dol visi tud za tvoje odločitve o tem da si zastrupljaš hrano, zdravje zarad katere boš potem ti trpel in zanamci. Dol ji visi tud o tem da mešaš človeško raso in pingvine. Ampak posledice nepravilnih odločitev ki jih zaradi takega mešanja delaš bo nekdo čutil. Če ne ti bodo pa zanamci. Pa ne samo tisti ki bi morali živet v družini z dvemi očeti, ampak tudi okolica na katere bodo te otroci s svojim vedelnjem vplivali na okolico. Ker te otroci ne bodo imeli tistega kar imajo otroci v normalni zvezi že milione let.
Saj ni problem da bi se narobe odločali ampak v tem da se narava ne more kar tako hitro prilagajat našim odločitvam, zato narava reagira z nekim uravnoteženjem, ki pa se je ne moremo navaditi ker imamo v življenskem zapisu zapisane neke smernice ki so že milione let usklajene z naravo.
Naravi dol visi tud za tvoje odločitve o tem da si zastrupljaš hrano, zdravje zarad katere boš potem ti trpel in zanamci. Dol ji visi tud o tem da mešaš človeško raso in pingvine. Ampak posledice nepravilnih odločitev ki jih zaradi takega mešanja delaš bo nekdo čutil. Če ne ti bodo pa zanamci. Pa ne samo tisti ki bi morali živet v družini z dvemi očeti, ampak tudi okolica na katere bodo te otroci s svojim vedelnjem vplivali na okolico. Ker te otroci ne bodo imeli tistega kar imajo otroci v normalni zvezi že milione let.
Saj ni problem da bi se narobe odločali ampak v tem da se narava ne more kar tako hitro prilagajat našim odločitvam, zato narava reagira z nekim uravnoteženjem, ki pa se je ne moremo navaditi ker imamo v življenskem zapisu zapisane neke smernice ki so že milione let usklajene z naravo.

lexios> Mogoče ni dol viselo istospolno usmerjenim, se strinjam!;)
Ne, tudi ostalim ni vseeno. Če tega ne razumeš, ti težko pomagam.
lexios> Ustvarjamo državo
Daj odpoved v državni upravi, pa začni delat.
vir> Ampak posledice nepravilnih odločitev ki jih zaradi takega mešanja delaš bo nekdo čutil. Če ne ti bodo pa zanamci.
Ja? Kako, natanko, jih bodo pa čutili?
vir> Pa ne samo tisti ki bi morali živet v družini z dvemi očeti
To je zblojeno natolcevanje, temelječe na predsodkih in verskih dogmah, ki nima nobene zveze z realnostjo, naravo ali čim drugim.
vir> Ker te otroci ne bodo imeli tistega kar imajo otroci v normalni zvezi že milione let.
Kaj, natanko, pa je to?
lexios> vseeno pa ne razumem določenih simpatij! Naravi dol visi za družinski zakonik in pravice gejev, prav tako pa še marsikomu v tej državi!
Meni pa ne. Jaz sem dejansko poslušal pri zgodovini in vem kaj se zgodi, ko večina državo prisili, da z zakonodajo poseže v zasebna življenja pripadnikov manjšine.
Najprej beg možganov, potem beg kapitala, na koncu pa beg za življenje.
vir> se narava ne more kar tako hitro prilagajat našim odločitvam
Narava se nam nič ne rabi prilagajat, ker mi prilagodimo naravo. Če bi se ozirali na naravo, bi morali spat na mokri travi pod milim nebom, ker bi nas močnejše vrste nagnale iz jame.
Ne, tudi ostalim ni vseeno. Če tega ne razumeš, ti težko pomagam.
lexios> Ustvarjamo državo
vir> Ampak posledice nepravilnih odločitev ki jih zaradi takega mešanja delaš bo nekdo čutil. Če ne ti bodo pa zanamci.
Ja? Kako, natanko, jih bodo pa čutili?
vir> Pa ne samo tisti ki bi morali živet v družini z dvemi očeti
To je zblojeno natolcevanje, temelječe na predsodkih in verskih dogmah, ki nima nobene zveze z realnostjo, naravo ali čim drugim.
vir> Ker te otroci ne bodo imeli tistega kar imajo otroci v normalni zvezi že milione let.
Kaj, natanko, pa je to?
lexios> vseeno pa ne razumem določenih simpatij! Naravi dol visi za družinski zakonik in pravice gejev, prav tako pa še marsikomu v tej državi!
Meni pa ne. Jaz sem dejansko poslušal pri zgodovini in vem kaj se zgodi, ko večina državo prisili, da z zakonodajo poseže v zasebna življenja pripadnikov manjšine.
Najprej beg možganov, potem beg kapitala, na koncu pa beg za življenje.
vir> se narava ne more kar tako hitro prilagajat našim odločitvam
Narava se nam nič ne rabi prilagajat, ker mi prilagodimo naravo. Če bi se ozirali na naravo, bi morali spat na mokri travi pod milim nebom, ker bi nas močnejše vrste nagnale iz jame.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

poweroff ::
Vprašanje še vedno ostaja : "A je poročena?".
No, malce sem zamešal zadeve. Ampak v bistvu je.
Poročila se je z Nemko a v Švici (napisala mi je "The good news is that the UN and Switzerland will recognize our marriage", potem st apa šle nazaj v Nemčijo živet.
Kakorkoli obrnemo - v Nemčiji in Švici so te zadeve (za istospolne) bistveno bolje urejene kot pri nas.
sudo poweroff

TESKAn ::
Kaj, natanko, pa je to?
Kaj le, svetel zgled fotra, ki mulca vsak dan premlati, tko, preventivno in pa mati, ki se zaradi tega zapije in zadrogira. To je edini način, da mladi možgani ponotranjijo nasilje in pijančevanje kot nekaj naravnega.
P.S.: mene resno skrbi za narod, kjer pripadniki mislijo, da imajo sveto pravico drugim zapovedovat v stvareh, ki se jih ne tičejo in ki nanje nimajo vpliva.
Sej ne vem, če je že bilo v tej temi, ampak vendarle:
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TESKAn ()

lexios> Glede na frekvenco postov na Slo-Techu, lahko bralec podvomi v to!
http://xkcd.com/303/
Poleg tega so v kreativnih službah razmere, v katerih človek nima časa za neumnosti, nezaželjene.
Poleg tega so v kreativnih službah razmere, v katerih človek nima časa za neumnosti, nezaželjene.

lexios> Glede na frekvenco postov na Slo-Techu, lahko bralec podvomi v to!
Ne se hecat, pa ne hecov resno jemat. Mi je znano:
Očitno pa se imamo tudi v realnem sektorju še preveč fino, kljub jamru... Da o onih, ki se imajo čas ubadati še s pravicami teh in onih interesnih skupin ne govorim! Če izštejem fanatike, simpatizerje in člane interesnih skupin!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

lexios> Očitno pa se imamo tudi v realnem sektorju še preveč fino, kljub jamru...
Jaz sem včeraj office zapustil ob enih zjutraj, danes pa sem bil tu ob osmih. Dela mi ne manjka, a moje delo ni zlaganje vžigaličnih škatlic v malo večje škatlice.
Jaz sem včeraj office zapustil ob enih zjutraj, danes pa sem bil tu ob osmih. Dela mi ne manjka, a moje delo ni zlaganje vžigaličnih škatlic v malo večje škatlice.

Evo pa smo pri delitvah in vrednotenju dela? ...mogoče se motim, ma človek ti si poln predsodkov, sj pravim, še dobro da jih kar se gejev in lezijk tiče nimaš!

luli ::
Vprašanje še vedno ostaja : "A je poročena?".
No, malce sem zamešal zadeve. Ampak v bistvu je.
Poročila se je z Nemko a v Švici (napisala mi je "The good news is that the UN and Switzerland will recognize our marriage", potem st apa šle nazaj v Nemčijo živet.
Kakorkoli obrnemo - v Nemčiji in Švici so te zadeve (za istospolne) bistveno bolje urejene kot pri nas.
Dajma raje po Golobičevo : Ni bila laž, samo zmotil si se.

Lahko kakšnega našteješ?
A ma smisel? Zgoraj imaš enega potencialnega, pa naj ti še enkrat naštevam, raj zaključim debato na tem mestu...

Potencialnega? Jaz samo pravim, da nisem lenoba, pa da se ti nekam neverjetno dobro spoznaš na to kako se v državni upravi slabo dela.
Kar povej, kaj te tare, bomo pomagali.
Kar povej, kaj te tare, bomo pomagali.

Ziga Dolhar ::
narava se je odločila da istospolnim ne bo dala potomcev. Se boste odločili proti naravi? Sploh ni problema...za nekaj časa.... ker bumerang se bo gotovo vrnil kot še vsakič do zdaj
Narava ni še nikogar poročila. Predvsem pa zelo dobro shaja s poligamnimi skupnostmi.
https://dolhar.si/

USS Liberty ::
http://24ur.com/novice/slovenija/vec-ko...
Levaki bodo plenili ljudi do onemoglosti.... Očitno je še dovolj Okapijev pri nas, da jih podpirajo...
Levaki bodo plenili ljudi do onemoglosti.... Očitno je še dovolj Okapijev pri nas, da jih podpirajo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

djordjevic ::
Smo že včeraj pred polnočjo obelodanili to neumnost. Preden pa hitiš krivit vlado - to skropucalo je nastalo v vrstah ZZZS. Zadeva roma na ministrstvo. Če pa so tam tako debilni, da bodo forsirali uzakonitev tako bolne podražitve zdravstva ... Potem grem skupaj s tabo lulat na stavbo na Gregorčičevi.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Pšenični ::
"Smo že včeraj pred polnočjo obelodanili to neumnost. Preden pa hitiš krivit vlado - to skropucalo je nastalo v vrstah ZZZS. Zadeva roma na ministrstvo. Če pa so tam tako debilni, da bodo forsirali uzakonitev tako bolne podražitve zdravstva ... Potem grem skupaj s tabo lulat na stavbo na Gregorčičevi."
Slovenija se bo finačno zlomila. Tole kar še počnejo, dokazuje da je panika velika in odločilna.
Slovenija se bo finačno zlomila. Tole kar še počnejo, dokazuje da je panika velika in odločilna.

Pozabljaš eno - oni kljukci na ZZZS vztrajno kolobarijo. To ni folk, ki je prišel tja s to vlado in bo z njo odšel. Ti paraziti so tam all-the-time.

"Pozabljaš eno - oni kljukci na ZZZS vztrajno kolobarijo. To ni folk, ki je prišel tja s to vlado in bo z njo odšel. Ti paraziti so tam all-the-time."
Znaju se oni.
Znaju se oni.

Double_J ::
Se vidi da so nastavili na ZZZS nekega komunajzarja, ki bi rad pobiral od kmetov ter samostojnih podjetnikov. Čakam samo kdaj bodo odvzeli status kmeta kulakom.
Kulak - "too rich to be peasant".
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()

OMFG, no. Preberi si kratko izjavo šefa Obrtne zbornice, kjer razlaga, da je bilo to aktualno že za časa Bručana, pa so takrat očitno videli, da je predlog preveč kontroverzen. Pa ni bil neki big kahuna komunajzer minister za zdravje.

"Samo zdaj je malo drugačna situacija, sedaj uživajo zaupanje Pahorja."
In on bo za vse prevzel "odgovornost."
In on bo za vse prevzel "odgovornost."

Double_J ::
Ubistvu je sedaj samostojni organ sprejel odločitev, odgovornost njega ter politike pa je, da se ne vmešava v suverene odločitve organov, ki prevzemajo polno odgovornost.

Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()

Trabunjate brez veze. Najbrž ne pretiravam, ko rečem, da smo tu _vsi_ proti temu predlogu, ampak zaenkrat gre za delovni predlog ZZZS. OZS je že začela dr-mr in mislim, da bodo na ministrstvu tudi tokrat stisnili rep. Upam.

Hmm, v bistvu sem si enkrat rekel, da se s fuknjenimi ljudmi ne pogovarjam. Tudi če imajo občasno svetle trenutke.
sudo poweroff

"Ubistvu je sedaj samostojni organ sprejel odločitev, odgovornost njega ter politike pa je, da se ne vmešava v suverene odločitve organov, ki prevzemajo polno odgovornost."
Danes sem govoril s starejšim gospodom v penzijonu (bivšim volilcem SD)...rekel mi je, da ko je zmagal Pahor, si je oddahnil....Bil sem na Vrhniki...dopoldne....
Sedaj pa je razočarann v nulo. Pravi, da "so teli trikrat slabši" kot oni prej. Jasno mu ni tud, da niso hoteli podjetjem (Vrhnika je imela IUV d.d.) kot so IUV d.d. in ostalim...sedaj pa vtikajo "denar v vsako garažno delavnico in preklete banke-NLB" -za NLB so prec odbili 250 miljonov... (mislil je tud tekstilno v Mariboru, ki bo dobila 3.5 miljona kao pomoči....)...Jebal jim je mater, ker niso IUV ju hoteli dat mislim da okol miljona...Heh, jim bomo že pokazali na referendumu...mi je rekel...Rekel mi je da je gledal eno oddajo včeraj, nekej s Slakom. Rekel je, da niso normalni....sploh una za gospodarstvo. Vpraša jo (Slak) nekej ona pa fantazira čist nekej drugega....no tojk...
In zgodbe še ni konec, gospodarstvo propada še naprej....
Teli beboti pa harajo naprej....
Danes sem govoril s starejšim gospodom v penzijonu (bivšim volilcem SD)...rekel mi je, da ko je zmagal Pahor, si je oddahnil....Bil sem na Vrhniki...dopoldne....
Sedaj pa je razočarann v nulo. Pravi, da "so teli trikrat slabši" kot oni prej. Jasno mu ni tud, da niso hoteli podjetjem (Vrhnika je imela IUV d.d.) kot so IUV d.d. in ostalim...sedaj pa vtikajo "denar v vsako garažno delavnico in preklete banke-NLB" -za NLB so prec odbili 250 miljonov... (mislil je tud tekstilno v Mariboru, ki bo dobila 3.5 miljona kao pomoči....)...Jebal jim je mater, ker niso IUV ju hoteli dat mislim da okol miljona...Heh, jim bomo že pokazali na referendumu...mi je rekel...Rekel mi je da je gledal eno oddajo včeraj, nekej s Slakom. Rekel je, da niso normalni....sploh una za gospodarstvo. Vpraša jo (Slak) nekej ona pa fantazira čist nekej drugega....no tojk...
In zgodbe še ni konec, gospodarstvo propada še naprej....
Teli beboti pa harajo naprej....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

pecorin ::
in potem bo spet prisel g. bog ivan in nam bodo desnicarji po forumih ponovno sestavljali jedilnike za celo druzino za 100eur na mesec. ker kaj za vraga pa mora druzina pojesti, da ne more preziveti s hrano za 100eur v enem mesecu.
se pomnite, tovarisi?
se pomnite, tovarisi?

WarpedGone ::
Referendum bo še hec...
Vlada pravi, da če bomo proti, da bo ogroženo izplačevanje pokojnin.
Vprašanje je le, če je že dovolj zavoženo vse, da folk težko diha. IMHO ne, ni še čas za katarzo.
Vlada pravi, da če bomo proti, da bo ogroženo izplačevanje pokojnin.
Vprašanje je le, če je že dovolj zavoženo vse, da folk težko diha. IMHO ne, ni še čas za katarzo.
Zbogom in hvala za vse ribe

"Referendum bo še hec...
Vlada pravi, da če bomo proti, da bo ogroženo izplačevanje pokojnin."
80% bo proti.
To da bo krah, jim ni treba razlagat, že vemo. To sem jaz doma napovedal že na začetku mandata....da bojo gospodarsvo zjebali...
Samo ni mi jasno, kako spet kriza "božič je že mim"...
Ob božiču lansko leto smo namreč izšli iz krize kot zmagovalci....od takrat Slovenija ostaja na varni strani radarja...kot se spodobi za državo "rojeno pod srečno zvezdo" kot pravi g. Pahor...
Tko da mi ni jasno, če govorimo o isti državi..
Vlada pravi, da če bomo proti, da bo ogroženo izplačevanje pokojnin."
80% bo proti.
To da bo krah, jim ni treba razlagat, že vemo. To sem jaz doma napovedal že na začetku mandata....da bojo gospodarsvo zjebali...
Samo ni mi jasno, kako spet kriza "božič je že mim"...
Ob božiču lansko leto smo namreč izšli iz krize kot zmagovalci....od takrat Slovenija ostaja na varni strani radarja...kot se spodobi za državo "rojeno pod srečno zvezdo" kot pravi g. Pahor...
Tko da mi ni jasno, če govorimo o isti državi..
Zgodovina sprememb…

Karaya 52 ::
Gledam Don Kihote na španskih ulicah, jim ne tekne najbolj Zapaterov kruh. Bi radi še več socializma, kot Slovenci. Madžarski scenarij bo potrkal na vrata, čez par let - potem bomo lahko govorili o katarzi. Dečki se ne zavedajo, da se je njihova socialna politika financirala s poceni denarjem, verjamejo da so od tega imeli korist samo bogatuni. Grkom npr. še danes ni jasno od kod in zakaj jim je priletelo v glavo, odpustili so natanko 0 javnih delavcev. Dokler imajo toliko otokov se lahko hecajo, v skrajni sili bodo nad Atenami F16, kot francoski dragooni v Mehiki.

PaX_MaN ::
Jebal jim je mater, ker niso IUV ju hoteli dat mislim da okol miljona...Heh, jim bomo že pokazali na referendumu...mi je rekel...
"Država, pumagi!" ELOUEL.
Samo zdaj je malo drugačna situacija, sedaj uživajo zaupanje Pahorja.;)
Vladni predstavnici sta na skupščini glasovali proti Fakinu.

Torej, a bo kdo znal povedat, kaj se Fakinu sploh očita in ali sploh ima pristojnost/moč to spremeniti? Navsezadnje, tale predlog je naredila "Strokovna služba[...] na pobudo upravnega odbora ZZZS".

hamax ::
Jebal jim je mater, ker niso IUV ju hoteli dat mislim da okol miljona...Heh, jim bomo že pokazali na referendumu
Ti se imas za desnicarja? Resno? Po razmisljanju si ocitno cisti komunist.

No, tole je za pohvalit. Jelušičeva obračunala z Aksentijevičevo strujo, o kateri smo se razpisali par strani nazaj. Upam da jih je tudi generalštab zbrcal po hierarhiji navzdol ali bolje, kar ven iz SV.

Hmm, v bistvu sem si enkrat rekel, da se s fuknjenimi ljudmi ne pogovarjam. Tudi če imajo občasno svetle trenutke.
Primitivec sa FDV-ja!
Oprosti, govorim slovensko in ne srbsko. Lahko prosim ponoviš?
sudo poweroff

Okapi ::
No, tole je za pohvalit. Jelušičeva obračunala z Aksentijevičevo strujo,??? A ti mogoče na poročilih slišiš nekaj drugega kot govorijo? Kako točno je s komerkoli obračunala? Odstranila je eno spletno stran, proti njej sta pa dva vojaška sindikata, en jo je kazensko ovadil, drug pa pozval k odstopu?
O.

Primitivec sa FDV-ja!
Oprosti, govorim slovensko in ne srbsko. Lahko prosim ponoviš?
Nekoč sem nekaj napačnega zapisal in se potem tudi opravičil. Tega od tebe ne pričakujem. Ravno zato tako uživam.

No, tole je za pohvalit. Jelušičeva obračunala z Aksentijevičevo strujo,??? A ti mogoče na poročilih slišiš nekaj drugega kot govorijo? Kako točno je s komerkoli obračunala? Odstranila je eno spletno stran, proti njej sta pa dva vojaška sindikata, en jo je kazensko ovadil, drug pa pozval k odstopu?
O.
Več "sindikatov" kot je proti njej, bolj jo cenim, zlasti ker so sindikati v Sloveniji zatočišče bivših funkcionarjev KP, ki se po letu 91 nikakor niso znašli na trgu in poprijeli za delo, tako kot so to morali narediti drugorazredni državljani. Ministrica je naredila to kar je prav in v njeni moči, za ostalo naj pa generalštab poskrbi. Nihče noče imeti vojske s strujo, ki nasprotuje njenim zaveznikom, me pa zanima kako bi to uredila vojaška sodišča v državah z daljšo vojaško tradicijo.
Sicer pa ko smo ravno pri pokojninah in ostalih državnih transferjih. I want this! Sicer ne vem kako bi se naš živelj znašel, če se prebivalci Barja jezijo nad državo, ker jim ta ne priskrbi škornjev ob večji plohi.

"Ti se imas za desnicarja? Resno? Po razmisljanju si ocitno cisti komunist."
""Država, pumagi!" ELOUEL."
Pač folk razmišlja v stilu, če je za železnice in banke neomejena količina denarja. Zakaj ni za podjetja. Tudi državni lasti.....No sicer zdej pomagajo neki Mariborski tekstilni, v vrsti stojijo še drugi, npr. Paloma, ........Palomo čaka sicer nakup "nekega stroja" zato jo noben ne jebe...v glavnem Paloma je v totalnem k..u.
Denar v železnici bo poniknil, prek komunističnih bypassov tud tisti v NLB ju. Čez par mesecev spet NLB-davkoplačevalci pomagi ...in bo šlo spet 250 miljonov v iberture...
""Država, pumagi!" ELOUEL."
Pač folk razmišlja v stilu, če je za železnice in banke neomejena količina denarja. Zakaj ni za podjetja. Tudi državni lasti.....No sicer zdej pomagajo neki Mariborski tekstilni, v vrsti stojijo še drugi, npr. Paloma, ........Palomo čaka sicer nakup "nekega stroja" zato jo noben ne jebe...v glavnem Paloma je v totalnem k..u.
Denar v železnici bo poniknil, prek komunističnih bypassov tud tisti v NLB ju. Čez par mesecev spet NLB-davkoplačevalci pomagi ...in bo šlo spet 250 miljonov v iberture...
Zgodovina sprememb…

PaX_MaN ::
Aha. Potem je šlo 400 milijonov €(100@2007,300@2008) za dokapitalizacijo NLB k domobrancem? Al kako to gre?

Okapi ::
Več "sindikatov" kot je proti njej, bolj jo cenim,Lepo, jaz pa ponavljam vprašanje - kako točno je obračunala s komerkoli? Je koga odpustila? Je koga degradirala? Je koga premestila? Je koga dala na vojaško sodišče? Ti očitno živiš v nekem svojem fantazijskem svetu, kjer se stvari ne dogajajo tako, kot se zares zgodijo, ampak kot se tebi zdi, da so se zgodile.
O.

Več "sindikatov" kot je proti njej, bolj jo cenim,Lepo, jaz pa ponavljam vprašanje - kako točno je obračunala s komerkoli? Je koga odpustila? Je koga degradirala? Je koga premestila? Je koga dala na vojaško sodišče? Ti očitno živiš v nekem svojem fantazijskem svetu, kjer se stvari ne dogajajo tako, kot se zares zgodijo, ampak kot se tebi zdi, da so se zgodile.
O.
Sodeč po tvoji podpori vladi in po podpori med ljudstvom bi se resno vprašal glede fantazije.