Forum » Pomoč in nasveti » display driver atikmdag stopped responding and has successfully recovered" error
display driver atikmdag stopped responding and has successfully recovered" error
_nomis_ ::
Pozdravljeni!
V winsih ter ob igranju iger mi pogosto vn meče tale error ''display driver atikmdag stopped responding and has successfully recovered" error'',..
Imam sledečo konfiguracijo:
Ga-890gpa-ud3h
Sapphire hd 5770 v.2.0
2×2gb geil 1600Mhz
PSU: LCPower6650GP3 v2.3
WDCB 1002FAEX 1TB.
Imam naložene windows 7 64bitno različico. Posodobljeni vis patchi.Najnovejši catalyst drivcerji 10.9 ter najnovejši bios za matično ploščo.
Imel sem inštalirane vse driverje od 10.1 naprej. ter naredil clean install, seveda se tudi z driver sweeperjem pobrisal in v safe modu.
Na novo sem tudi že inštaliral windowse.
Torej ima kdo kakšno idejo?
V winsih ter ob igranju iger mi pogosto vn meče tale error ''display driver atikmdag stopped responding and has successfully recovered" error'',..
Imam sledečo konfiguracijo:
Ga-890gpa-ud3h
Sapphire hd 5770 v.2.0
2×2gb geil 1600Mhz
PSU: LCPower6650GP3 v2.3
WDCB 1002FAEX 1TB.
Imam naložene windows 7 64bitno različico. Posodobljeni vis patchi.Najnovejši catalyst drivcerji 10.9 ter najnovejši bios za matično ploščo.
Imel sem inštalirane vse driverje od 10.1 naprej. ter naredil clean install, seveda se tudi z driver sweeperjem pobrisal in v safe modu.
Na novo sem tudi že inštaliral windowse.
Torej ima kdo kakšno idejo?
LP
ABX ::
Poskusi downclock grafične da vidiš če se kaj spremeni.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Torej mal sem se še poigraval s hardwarom in sicer sem iz kompa odstranu 1 palčko rama in glej ga zlomga nič več BSODa pa zmrzovanja slike ter crashow.
Imam pa 2× po 2gb rama palčke uparjene.
S prvo polovico ramov use deluje z drugo polovico ramov pa ne deluje vec.. se zacnejo pojavljati BSODi ter crashi.
Torej 1 palčka ramov mora biti fuc.. Zagnal sem jo skoz memtest86+. Gnal sem jo celo noč pa ni zaznalo nobene napake. Zakaj hudiča torej s to palčko mi začne računalnik v winsih ter igrah delovati nestabilno??
Ali obstaja še kakšen zahtevnejši program za testiranje ramov razen memtest86+ ???
Imam pa 2× po 2gb rama palčke uparjene.
S prvo polovico ramov use deluje z drugo polovico ramov pa ne deluje vec.. se zacnejo pojavljati BSODi ter crashi.
Torej 1 palčka ramov mora biti fuc.. Zagnal sem jo skoz memtest86+. Gnal sem jo celo noč pa ni zaznalo nobene napake. Zakaj hudiča torej s to palčko mi začne računalnik v winsih ter igrah delovati nestabilno??
Ali obstaja še kakšen zahtevnejši program za testiranje ramov razen memtest86+ ???
LP
ABX ::
Ram ki kao ne dela dej notri namesto tega ki imaš zdaj.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Skoraj 100% je ena ram palčka čuč tko, da bom poslal u firmo.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _nomis_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjeni RAM ali????Oddelek: Strojna oprema | 3407 (2119) | Nesta |
» | Izginilo 4GB DDR3 rama, Windows 7 - Asus P7P55D, i5 750Oddelek: Pomoč in nasveti | 2224 (1936) | krneki0001 |
» | memtest86 mi najde errorOddelek: Pomoč in nasveti | 2104 (1831) | Brane2 |
» | plata zjebava z modrim zaslonom smrti !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1493 (1280) | SavoS |
» | Sesuvanje winsov ali blue screen n-tičOddelek: Pomoč in nasveti | 2341 (2130) | fictionel |