Forum » Strojna oprema » Problem z WD passport-om
Problem z WD passport-om
McZaaR ::
Zivjo!
Imam problem, ker mi je port na racunalniku ocitno skuril usb port na WD Passportu. Ima kdo kake izkusnje kako bi disk vseeno priklopi na racunalnik, da poberem dol pomembne zadeve? Disk se prizge in se tudi vrti, vendar pa ga racunalnik ne zazna. Sem probal na vec racunalnikih. Je pa v ohisju disk WD7500KMVV, ki ima poleg usb porta se neke pine, ki niso znacilni ne za sata ne za ide priklop.
Hvala za odgovor
Imam problem, ker mi je port na racunalniku ocitno skuril usb port na WD Passportu. Ima kdo kake izkusnje kako bi disk vseeno priklopi na racunalnik, da poberem dol pomembne zadeve? Disk se prizge in se tudi vrti, vendar pa ga racunalnik ne zazna. Sem probal na vec racunalnikih. Je pa v ohisju disk WD7500KMVV, ki ima poleg usb porta se neke pine, ki niso znacilni ne za sata ne za ide priklop.
Hvala za odgovor
- spremenil: McZaaR ()
bluefish ::
Vzameš disk iz ohišja in ga priključiš direktno v računalnik. Če se ne motim, ima Passport disk za prenosne računalnike.
McZaaR ::
Problem je ravno v tem, ker ni klasicen prikljucek za sata/ide, zato tudi sprasujem, ce ima kdo kaksne izkusnje in ve kako bi lahko disk drugace prikljucil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji disk-NE DELUJEOddelek: Strojna oprema | 13043 (12537) | Kotar |
» | Zunanji trdi disk (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14761 (11992) | Dromar |
» | Kje kupit USB Y kabel?Oddelek: Kaj kupiti | 2932 (2584) | alkoo |
» | prenosni trdi disk 2.5'Oddelek: Strojna oprema | 2356 (2188) | kixs |
» | Zunanji trdi disk 300gbOddelek: Kaj kupiti | 3389 (2405) | mmaestro |