Forum » Strojna oprema » Kako odstraniti graficno kartico
Kako odstraniti graficno kartico
Lion29 ::
V glavnem iz vodila ne znam iztakniti graficno kartico Gygabyte nvidia (nimam pojma kjer model)....
prilagam slike kartice...
kartico lahko umaknem ven skoraj do konca... do tistega belega dela...
poskusal sem obrniti izvleci proti procesorju.. pritiskati dol iz vseh kotov... povleci ven... ampak nikakor mi ne rata...
any ideas?
prilagam slike kartice...
kartico lahko umaknem ven skoraj do konca... do tistega belega dela...
poskusal sem obrniti izvleci proti procesorju.. pritiskati dol iz vseh kotov... povleci ven... ampak nikakor mi ne rata...
any ideas?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
jrtjtejtt ::
mogoče ima en zatič, ki ga potegneš. vsaj jst mam na plati tako narejeno. poglej malo.
itak, tista bela zadeva blokira, če podrobno pogledaš, vidiš, da je kartica zataknjena. z zgornje strani se pa ne vidi, k je hladnilnik na poti.
itak, tista bela zadeva blokira, če podrobno pogledaš, vidiš, da je kartica zataknjena. z zgornje strani se pa ne vidi, k je hladnilnik na poti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jrtjtejtt ()
pa sej top sem vse napisal...
bpri beli stvari se zatakne... in ne morem pogruntati mehanizma kako "odtakniti"
pr eni moji drugi kartici je bil tak beli valjcek, ki sem ga potegnu ven in sem lahko kartico iztaknu
bpri beli stvari se zatakne... in ne morem pogruntati mehanizma kako "odtakniti"
pr eni moji drugi kartici je bil tak beli valjcek, ki sem ga potegnu ven in sem lahko kartico iztaknu
poskusal in si ocdlomil noht... poskusil tudi z izvijacem to belo proti procu pa ni slo? kot da bi bilo zalepljeno
TOP ::
Tale zatič ali se pritisne dol ali pa je gor en majhen počez košček ki ga porineš nazaj proti disku.Daj malo poglej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TOP ()
ptitiskal dol, ni se zgodlo nic.... en majhen pocez koscek jaz ne videti sploh... ga ti na sliki vidis kje?
ok, reseno
ok, reseno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
TOP ::
Aha potle pa je repek od grafe zataknjen zadaj.Grafo od spredaj dvigni in se bo znelo.Očitno je tisti repek od grafe sam zataknjen zadaj.Daj povej mi model plate.
ptitiskal dol, ni se zgodlo nic.... en majhen pocez koscek jaz ne videti sploh... ga ti na sliki vidis kje?
ok, reseno
ne vem, ker je tamau sam dal ven...pravi da premaknil belo proti disku
g. Oden ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termostatska glava radiatorOddelek: Loža | 2432 (2314) | fikus_ |
» | Odlomljeno pritrdilo za RAMOddelek: Strojna oprema | 861 (521) | Mesar |
» | CPU problemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 829 (753) | loool2 |
» | Rabim Compaq desktopa razstavitiOddelek: Strojna oprema | 1350 (1121) | klemen22 |
» | PC ima rad bočni položaj ?!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 829 (784) | ali3n |