Forum » Pomoč in nasveti » vprašanje o disku
vprašanje o disku

compaq ::
-zdravo
najprej me zanima, če disk večkrat formatiramo, če ga lahko uničimo, namreč moj računalnik je bil že več kot 20x formatiran, ker ko sem naložil operacijski sistem in potem crackal se je vse sesulo in tako se je zgodba nadaljevala, imam pa dobro novico da imam že tri dni uspešno naloženo windows 7 professional.
-zdi se mi da disk nekam čudno ropota oz. se muči.
-računalnik je laptop, hp compaq cq-71, 3 gb ram...star pa še ni eno leto.
-in ali laptopu škodi igranje iger in celodnevna uporaba
najprej me zanima, če disk večkrat formatiramo, če ga lahko uničimo, namreč moj računalnik je bil že več kot 20x formatiran, ker ko sem naložil operacijski sistem in potem crackal se je vse sesulo in tako se je zgodba nadaljevala, imam pa dobro novico da imam že tri dni uspešno naloženo windows 7 professional.
-zdi se mi da disk nekam čudno ropota oz. se muči.
-računalnik je laptop, hp compaq cq-71, 3 gb ram...star pa še ni eno leto.
-in ali laptopu škodi igranje iger in celodnevna uporaba
- spremenilo: compaq ()

bluefish ::
Ne, večkratno formatiranje na disk direktno ne vpliva.
Če ropota, potem je možnost, da bo slej ko prej prenehal delati. Ker je prenosnik še v garanciji, le to uveljavi.
Če ropota, potem je možnost, da bo slej ko prej prenehal delati. Ker je prenosnik še v garanciji, le to uveljavi.

compaq ::
Ne, večkratno formatiranje na disk direktno ne vpliva.
no v redu, bom danes nesel na servis ki je na srečo čez cesto in vprašal, zanima me pa še samo glede antivirusnega programa dolgo časa sem uporabljal eset smart security 4(seveda ne original) in sem se odločil narediti konec ter naložiti nekaj free, sedaj pa nevem Microsoft security esential ali Avast, kaj priporočate
p.s:avg se mi zdi dober samo pravijo da briše vse po svoje, predvsem cracke

IvoJan ::
uporabljam avast in je super :)
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako je z garancijo pri mobitelih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2998 (2353) | Er333 |
» | Čitalec diskov St-Lab U-390!Oddelek: Strojna oprema | 2497 (1839) | Spajky |
» | Garancija mobitelaOddelek: Pomoč in nasveti | 2183 (1931) | shadeT |
» | hard disk čudno ropotaOddelek: Pomoč in nasveti | 1230 (1230) | kixs |
» | pa še kar brni....Oddelek: Strojna oprema | 1188 (951) | Wolfram |