Forum » Pomoč in nasveti » uTor
uTor
vir ::
včasih prižgem uTorrent, kar povzroči da pride do težav z internetom pri vseh računalnikih ki so priključeni na router. Zanima me če obstaja kje kakšna nastavitev ki bi to preprečila.
bluefish ::
Definiraj "pride do težav z internetom". Verjetno preveliko število povezav. Rešitev je omejitev le teh ali pa nakup routerja, ki omogoča QOS.
vir ::
Do 2 stacionarna in en prenosnik. Na prenosniku brat igra šah preko interneta in pravi da je včasih povezava takšna da se na šahovnici tudi po več kot minuto ne zgodi nič.
Pred leti sem slišal da se da nekaj nastavit v switchu ali routarju, ampak nisem siguren.
Mogoče obstaja tudi v samem programu (utorrentu) kakšna nastavitev ki da prednost internetu in potem ne pride do *blokiranja* ?
Pred leti sem slišal da se da nekaj nastavit v switchu ali routarju, ampak nisem siguren.
Mogoče obstaja tudi v samem programu (utorrentu) kakšna nastavitev ki da prednost internetu in potem ne pride do *blokiranja* ?
techfreak :) ::
Najboljša rešitev je QOS, vendar mora tvoj usmerjevalnik to podpirati. V uTorrent pa lahko omejiš število povezav in hitrost prenosa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako omejiti internet cimriOddelek: Pomoč in nasveti | 6906 (4999) | mat11 |
» | uTorrent in TelemachOddelek: Programska oprema | 5590 (4697) | poweroff |
» | Windows XP, brskalnik in uTorrent skupaj gredo ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3219 (3219) | bluefish |
» | wirless preko routerja iz ene hiše v drugoOddelek: Omrežja in internet | 3015 (508) | Spajky |
» | LINKSYS BEFSR41Oddelek: Omrežja in internet | 1166 (1083) | amigo_no1 |