Forum » Pomoč in nasveti » Zaželjeni nasveti glede nakupa Micro SD kartice
Zaželjeni nasveti glede nakupa Micro SD kartice
ZuPk0 ::
Pozdravljeni!
Nameravam kupiti 4 ali 8Gb kartico Micro SD. Lepo bi vas prosil če mi kdo prlima kak link od kšne uredu znamke, ker problem pri moji prejšni (16gb ki sm jo kupu za 20€) da je bilo neko japonsko sranje in mi je po pol leta crknila.
Hvala za vnaprej!
Nameravam kupiti 4 ali 8Gb kartico Micro SD. Lepo bi vas prosil če mi kdo prlima kak link od kšne uredu znamke, ker problem pri moji prejšni (16gb ki sm jo kupu za 20€) da je bilo neko japonsko sranje in mi je po pol leta crknila.
Hvala za vnaprej!
Lion29 ::
ce ti je crknla po pol leta, ti jo morajo na garanciji zamenjat.... mislim, da je garancija na SD kartice 3 leta....
drgaci ma sem jaz par tednov nazaj nabavu na mobitelu nokijino 16gb microSD kartico in mi dela (zaenkrat) super...
drgaci ma sem jaz par tednov nazaj nabavu na mobitelu nokijino 16gb microSD kartico in mi dela (zaenkrat) super...
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Lion29 ::
sej ce kupis na bolhi zahtevas racun od prodajalca, ne? pr teh zadevah je to kr pomembno
jaz sem prej mel eno 2GB extreme 3 in 4GB "navadno" pa mi je druga sla po 1 letu, eno leto kasnej pa se prva.... sem obe zamenjal (garancija - bigbang) na zalost izgubil vse (kr pomembne) podatke....no zdaj mi obe sluzta ze kr neki let.... sicer tisto 2GB uporabljam zlo malo, ker ima premal placa za konkretno uporabo...uporabljam pa to 16gb precej (in na tulifonu in s SD adpaterjem v foticu) pa z USB card readerjem za predvajanje filmov na TV.. sicer komaj kak mesec ampak dela OK
jaz sem prej mel eno 2GB extreme 3 in 4GB "navadno" pa mi je druga sla po 1 letu, eno leto kasnej pa se prva.... sem obe zamenjal (garancija - bigbang) na zalost izgubil vse (kr pomembne) podatke....no zdaj mi obe sluzta ze kr neki let.... sicer tisto 2GB uporabljam zlo malo, ker ima premal placa za konkretno uporabo...uporabljam pa to 16gb precej (in na tulifonu in s SD adpaterjem v foticu) pa z USB card readerjem za predvajanje filmov na TV.. sicer komaj kak mesec ampak dela OK
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
ZuPk0 ::
Rad bi vprašal a je kartica hitrejša če je številka za CLASS večja ali manjša ?
http://www.gsmaparati.com/shop/article/... bi bilo to vredu ?
http://www.gsmaparati.com/shop/article/... bi bilo to vredu ?
Dr_M ::
ker problem pri moji prejšni (16gb ki sm jo kupu za 20EUR) da je bilo neko japonsko sranje in mi je po pol leta crknila.
Iz kje pa mislis, da so ostale? (ne niso iz japonske)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 37681 (12737) | LuIK |
» | Nexus 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16989 (7876) | AvtoR |
» | Motorola v razred niže z Moto G (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 33798 (28369) | krucymucy |
» | HTC desire S ali Samsung galaxy SOddelek: Mobilne tehnologije | 5162 (4218) | St235 |