Forum » Programska oprema » Google Chrome težava z Google brownserjem
Google Chrome težava z Google brownserjem
DeBleBlu ::
Zdravo!
Na službenem računalniku se mi ob iskanju z Google.com ali Google.si, namesto rezultatov, pojavi download datoteke "Search". Datoteka je prazna. Če vklopim Bing teh problemov ni. Sumim da je vzrok filtriranje z "McAfee Web Gateway URL Filter".
Poznate kakšno rešitev? Bolj mi je všeč Google search in bi ga rad obdržal.
LP
Na službenem računalniku se mi ob iskanju z Google.com ali Google.si, namesto rezultatov, pojavi download datoteke "Search". Datoteka je prazna. Če vklopim Bing teh problemov ni. Sumim da je vzrok filtriranje z "McAfee Web Gateway URL Filter".
Poznate kakšno rešitev? Bolj mi je všeč Google search in bi ga rad obdržal.
LP
gorenjc ::
Skoraj sigurno je vzrok SDCH (Shared Dictionary Compression), ki jo uporablja
google toolbar. Naj se onemogoči Shared Dictionary Compression ali pa Google toolbar odstrani in ponovno namesti.
Iste težave tukaj
lp
google toolbar. Naj se onemogoči Shared Dictionary Compression ali pa Google toolbar odstrani in ponovno namesti.
Iste težave tukaj
lp
Ne uporabljam Google toolbar, imam Chrome. Z iskanjem v IE8 nimam težav. Samo v kombinaciji Chrome in Google search se pojavlja ta težava. Enako se dogaja tudi sodelavcem. Ta težava se je pojavilo po zagonu filtriranja strani v službi. Doma teh težav nimam.
Ne morem prilepiti slike. V spodnjem levem kotu se pojavi Download "Search". Ko odprem datoteko "Search"z IE mi pravilno pokaže iskanje. Ko preklopim iz Bing na Google iskanje, prvo iskanje naredi BP, nasledenje pa je že problem, kot je opisano.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bing zavrača Googlove očitke o kopiranju rezultatov iskanjaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4091 (2882) | techfreak :) |
» | google toolbar - kako tole funkcijo izklopim?Oddelek: Programska oprema | 1730 (1499) | Grill |
» | Kako to odstraniti iz desnega klika (meniji od google toolbara) ?Oddelek: Programska oprema | 1945 (1840) | rdecaluc |
» | Sun in Google se bosta medsebojno oglaševalaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3969 (2979) | DCER |
» | Google toolbar in GmailOddelek: Novice / Zasebnost | 5782 (5782) | eee |