» »

Pomoc pri vezavi ventilatorjev

Pomoc pri vezavi ventilatorjev

omgbunnyz ::

Zdravo, mam en problem... pac prenosnik (CPU bolj precizno) se mi pregreva ko grem kaksn spil igrat... (cca 80*C in vec ter posledicno se sam od sebe ugasne nepricakovano)... In zato sem se odlocil da bom racunalniku priskrbel malo vec svezega hladnega zraka. In tukaj je nastopil en problem....rad bi kupil ene par ventilatorjev in jih zvezal na neko zunanje napajanje ter enega postavil na režo ki piha topel zrak iz CPU-ja vn , ter enga na spodnjo režo da bi dovajal zrak... ( po notranjosti prenosnika nocem prevec brskat, če pa je kakpen "easy" način potem pa kr povejte)... in zato a mi lahko kdo razlozi kako se to skup zveze in kaj use potrebujem za to?

Hladilniki za prenosnike več al manj ne pridejo v poštev ker so ventilatorji pozicionirani glih tako da mi nebi hladili CPU-ja... ki se nahaja v zgornjem desnem kotu prenosnika.

hvala za pomoc.

P.S. Bi kdo vedu kaksno trgovino v LJ na Viču ki bi prodajal ventilatorcke ter to opremo ki jo rabm? (neda se mi v BTC v bigbang vozt)

BALAST ::

Na trgu je že precej Notebook Coolerjev, zakaj bi raje sestavil svojega, ko bo pa izgledal kot čreva na mizi.
Npr za 17EUR CM notepal d1

kje se bi pa dalo kaj taksnega kupit v LJ? po moznosti na vicu kje? :)

ni potrebe , sm si zrihtau :) hvala tema se lahko zaklene :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik dela počasi

Oddelek: Pomoč in nasveti
454876 (4144) solatko
»

Inspiron 7520 nenehno vrtenje ventilatorja

12614 (492) r3dkv1c4
»

Ukraden prenosni računalnik-plačam 200€ da ga dobim nazaj z vsemi datotekami (strani: 1 2 )

6611303 (8073) solatko
»

Laptopu občasno pada frekvenca procesorja ... (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
575902 (4628) venetu
»

Ventilator na prenosniku se mi vklaplja non-stop ?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
193606 (3275) igz

Več podobnih tem