Forum » Pomoč in nasveti » Zaznavanje CD-pogonov...?
Zaznavanje CD-pogonov...?
BlackHole ::
Imam WIN XP pro. Prišlo je do težave, da mi program za ripanje EAC, program za kopiranje audio cd-jev Feurio in tudi CDex ne zaznajo nobenega od CD pogonov. Imam pa DVD in CD-RW. Ta dva mi brez težav delata v raziskovalcu in tudi Nero jih zazna (lahko pečem) brez težav. Pred kratkim sem naložil Daemon Tools. Ali je možno, da se mi dogaja zaradi tega programa (emulatorja cd-rom pogonov)? Ker ko sem pognal EAC Exact Audio Copy, mi je zaznalo samo tista dva navidezna CD pogona, ki sem jih imel takrat inštalirana z Daemon Tools. Ko sem te pogone odstranil, mi ni zaznalo niti teh več (logično), prav tako pa še vedno ne pravih CD-pogonov. Any clue?
DeLonghi ::
Imam isti problem...ima kdo resitev razen ponovne instalacije XPjev?
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
BaRtMaN ::
Jaz uporabljam CDex. Se mi je zgodil isti problem, rešil sem ga pa tkole:
1. instalacija Daemon-Tools
2. instalacija CDex
Pri instalaciji CDexa moraš obvezno odkljukat možnost samodejne prepoznave pogonov!
3. Ko prvič zaženem CDex, mam na listi oba fizična pogona!
1. instalacija Daemon-Tools
2. instalacija CDex
Pri instalaciji CDexa moraš obvezno odkljukat možnost samodejne prepoznave pogonov!
3. Ko prvič zaženem CDex, mam na listi oba fizična pogona!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere programe uporabljate?Oddelek: Programska oprema | 4424 (3704) | R33D3M33R |
» | Kateri program za ripanje cd-jev?Oddelek: Zvok in slika | 4026 (3488) | BaRtMaN |
» | Presnemavanje zascitenih audio CDjevOddelek: Programska oprema | 2642 (2217) | Pyr0Beast |
» | Virtual drive oz. navidezni pogon? Kaj je to?Oddelek: Programska oprema | 3654 (3437) | pivmik |
» | Glasbeni cd-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 2354 (1874) | icek |