» »

razočaran nad Maya Maya "kvaliteto"

razočaran nad Maya Maya "kvaliteto"

floyd1 ::

Pozdravljeni.

Malo sem brcnil v temo z zadnjim nakupom in pišem z namenom, da malo povprašam še ostale in z vami delim mojo izkušnjo, da se ne bi še kdo opekel.

V razprodaji (znižana iz 197 na 99 EUR) sem nabavil bež softshell jakno Maya Maya. V trgovini, ki jo pohodniki velikokrat priporočajo. In po točno treh nošenjih (krajši "nedeljski" sprehodi po mestu z otrokom) je ob boku, kjer nosim fotoaparat, popolnoma zmuckana. Kot da bi bila stara nekaj let. Maya Maya z materialom slabšim od ca. tri leta stare softshellke iz avstrije, ki sem jo takrat kupil za 30 EUR (več kot 3x ceneje) in nima nobene take obrabe, pa čeprav sem jo nosil v hribe, z nahrbtnikom (in v njem naša "tamala"), s to isto torbico pa itak vsaj 3x na teden. Tri leta. Material obeh pa je na pogled enak, seveda je Maya veliko lepše zašita, boljše zadrge itd. Mimogrede - torbica mi ni še nikjer drugje naredila škode.

Na kratko - sem reklamiral (po ca. treh urah uporabe pa se to res ne sme zgoditi) in dobil zavrnjeno reklamacijo z izvedeniškim mnenjem, da je tekstilni material ustrezen in da gre za normalno mehansko obrabo. Sem še malo raziskoval po forumih in ugotovil, da nisem edini, ki so ga pri Maya Maya odpravili na ta način - z izvedencem. In ko daš prijavo na inšpektorat, menda ti vprašajo za drugo menenje - ne boste verjeli koga (napisala uporabnica na med.over.net forumu, ki je zadevo prijavila tja). Zato so mi iz Maye po dodatnem "tečnarjenju" cinično odgovorili, da naj pač uporabim vsa pravna sredstva.

Zdaj imam doma jakno, ki je ne morem imeti za sprehode po mestu (res grdo zmuckana izgleda bolj kot oblačilo za kako delo kot za nedeljski sprehod), pod nahrbtnik pa je itak ne upam dat, če je že majhna torbica naredila toliko škode.

Ker sem se s kolegi, planinci, velikokrat pogovarjal okrog planinskih oblačil in so bili s temi oblačili zadovoljni (večina mi je govorila, da je razmerje cena/kvaliteta pri njih zelo, zelo dobro), me zanima, če je kdo od vas že imel tako izkušnjo (vem, da veliko planincev kupuje njihove izdelke) in če mi je pripravljen poskenirati in poslati njihov reklamacijski zapisnik in mnenje izvedenca, ki ga pošljejo v obrazložitev. Da poskusim ukrepati naprej preko ZPS, katerih člana sva. Ker sem na internetu našel sorazmerno veliko podobnih izkušenj z njihovimi izdelki (softshell, trenirke, smuč. kombinezoni, rokavice...) verjamem, da nisem edini s tako izkušnjo.

Vem, da sem malo zatežil, a sem res jezen - takim firmam se to ne bi smelo dogajat. Za zaključek sem pa našel na Slotechu to temo
http://slo-tech.com/forum/t291936/249
kjer uporabnik "Leks" pove, da se je še v "Tolarskih" časih dogajalo identično - torej popolnoma zmuckana trenirka od varnostnega pasu v avtu. Le kaj se grejo. Reklamacija seveda zavrnjena z izvedencem...

lp
Matjaž Vidmar

PS: Maya maya web page - varnost - trajnost - kakovost ... My ass.

Matev ::

maya maya ima vsake toliko časa 50% znižanje cen

sedaj pa ali so cene ko ni znižanje pretirane ali kaj...

mislim da je takrat ko je akcja cena optimalna - ko pa ni akcije je pa cena za 100% previsoka

noraguta ::

maya je svinsko draga in švoh. še nekaj podobnih izkušenj.
http://www.smucisca.net/forum/viewtopic...
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

BALAST ::

Sem imel pred leti maya maya jakno, pa je bila samo za eno sezono potem se je pa začela barva spirati in od takrat nikoli več.

Invictus ::

Sam raje hodim kupovat tako robo v Avstrijo. Imajo po trgovinah več izbire, poleg teg pa tudi boljšeizdelke, ki se jih pri nas ne da dobiti.

Priporočam trgovino Sport Extreme v Celovcu. Velika izbira, pa tudi reklamacije upoštevajo. Somi zastonj zašili drago goretex jakno, ki sem jo sam strgal, pa kljub temu reklamiral :)). Sicer je trajalo 3 tedne, ampak potem je bilo vse v redu.

Naše gorniške trgovine imajo ponavadi premalo izbire, samo eno firmo ali dve, cene so sicer primerljive, ampak popusti so nikakršni.

Kot sem rekel, pri nas ne nabavljam več te robe ... Je vse bolj bogo. Kitajska roba za slovenske cene.

LP I.

Blinder ::

Hah trgovina za ženske verjetno. Ženske ne briga, koliko zdrži kos oblačila, ker itak ga oblečejo samo parkrat. One ne kupujejo zaradi potrebe ampak zaradi občutka, ki ga dobijo, ko nekaj kupijo. In če je trgovina draga, chic, je tolko lepše v njej kupovat.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

jype ::

Moj anorak maya maya je star že 10 let. Po 7 letih so mi ga zastonj popravili (zamenjali zadrgo, popravili raztrganino v kapuci).

Novejše reči so, žal, precej bolj grozne, a jaz nimam nobene, tako da osebno izkušnjo težko podam.

djordjevic ::

Isto sranje je imela teta s kolesarsko majico. Že po prvem pranju se je začela spirati barva. Stric jo je reklamiral - ne boš verjel - enak postopek, kot si ga opisal ti. Izvedenec (ne spomnim se imena, vem pa, da je bilo glede tega izvedenca nekaj sumljivega - ali ni bil v resnici pristojen ali se je skliceval na nekaj čisto desetega), nepripravljenost po zamenjavi ali vrnitvi denarja, skratka same story. Nato se je stric obrnil na tržni inšpektorat in se je zadeva hitro rešila. Celo na račun so mu nakazali denar, majico pa vrgli v škatlo istih zbarvanih pod pultom. :) Skratka, obrni se na inšpektorat, sumim, da maya mayo dobro poznajo. Tudi jaz sem sicer vedno mislil, da je maya maya med top firmami za take izdelke ...
No grave is deep enough to keep us in chains.

Ziga Dolhar ::

Dejte poskenirat pa pokazat ta "izvedenska mnenja".
https://dolhar.si/

Goldee ::

Hja, zakaj pa nisi še enkrat kupil tiste jakne v Avstriji? Če je draga znamka, še ne pomeni, da je kvalitetna roba. Sicer bi to avtomatično pričakoval, če plačaš preveč denarja za artikel, ampak očitno že ni tako. Jaz raje nosim Mammut (pa ne s tremi m-ji) :))
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

bosmla ::

Si bom malo sposodil...

Ravno kupujem neko dobro pohodnisko (in tudi za vsak dan) jakno - mogoce kaksna priporocila za trgovine splet ali slovenija z okolico.

floyd1 ::

Bom zgleda tudi sam začel te stvari (spet) pri severnih sosedih kupovat.

djordjevic: Če kaj vidiš strica ga povprašaj, če se še kje vlači ta dokument, tudi jaz bi rad to videl - po mojem je identičen kot moj.

Ziga Dolhar: Popoldne pa bom poslikal (crknil skener :() in prilepil to "izvedensko" mnenje da ga vidite - Ko smo ravno pri tem - ker sem tu že enkrat poskušal nekaj prifopat me zanima, (seveda lahko na pm), če je kje kako navodilo na slotech-u, točno kako se to naredi. Na drugih forumih sem že nekajkrat dodajal slike, tu pa mi s takim istim postopkom (preko shrani.si) - enkrat ni šlo (verjetno pač moja tupa glava :)).

Goldee: Tudi sam se zdaj to sprašujem, je pa na pogled (ko je bila v trgovini seveda, zdaj več ne :( ) ta Maya narejena bistveno lepše, boljše zadrge, lepše šivana... Za Mammut-a pa nekako ne morem opravičiti stroška - je že čisto drugi cenovni razred (mogoče pa bi moral in potem ne bi rabil jokat po forumu). Glede Floydov in Monty Pythona pa se ne bi mogel bolj strinjati ;).

noraguta ::

eh mamut na razprodaji je tud bistveno cenejši če gre za tehnični kos. za navaden softshell je pa itak vseen. al daš 5EUR , 50 al pa 150. sem bolj za šalo kot zares lani vzen en softshell brezrokavnik z 5EUR pa ni neke bistvene razlike od andraževega super duper dragega softshell-a.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Goldee ::

Ma Mammut ni tok drag, sploh pa če ga dobiš na razprodaji..
Js sm si kupu tole:

http://shop.packyourbags.com/acatalog/m...

In sm dal 100EUR v akciji. Mam pa že 3 leta in je skor kot nov.

Smola zate.
P.s. Floydi so pa zakon. Aprila bo v Zagrebu repriza The Wall, ob 30. obletnici izdaje albuma. Im there.
LP
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

neres ::

Jaz sploh ne vem od kje je prišla ideja, da so Maya Maya izdelki kaj bolj kvalitetni od najcenejše robe drugih znamk.

Res zanimivo kaj lahko naredi marketing in neke napihnjene cene (in vedno neka 50% "znižanja")..

djordjevic ::

Ma, saj nisi zdaj samo cene tiste, ki so pripomogle k vtisu, da imajo ok robo. Stvari, ki sem jih videl, so se mi vedno zdele kakovostno narejene, nisem pa vedel, da znajo razpasti po prvem pranju. :))
No grave is deep enough to keep us in chains.

floyd1 ::

Po mnenju izvedenca - "rahel do opazen piling" po manj kot 3 urah uporabe:







Lepo viden z vsaj 10 metrov - preverjeno. Dobro, da ga je izvedenec opazil.

Če fotk ne vidite (jaz jih ne!?) so še tukaj na koncu:

W1: Popravil slike in link. Tvoj problem je, da kopiraš linke ki jih dobiš drugje in vsebujejo HTML tage. Tale forum ne podpira html tagov ampak ma svoje. Ni ti jih treba poznat - uporabljaj ikone nad poljem za vnos sporočila, med njimi je tut ikonca za vnos slike.

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: WarpedGone ()

levaky ::

Sam sem kaki 2 leti nazaj tam kupil soft-shell... Sicer pilinga nisem doživel, so se mi pa kmalu po nakupu začeli trgati šivi. Tudi napis oziroma črka M, ki je bila všita s cvirnom, je začela razpadati.

Stvar takrat ni bila poceni in sem zanjo odštel okoli 150EUR. Tudi sam sem imel Mayo Mayo za podjetje, ki izdeluje stopničko kakovostnejše zadeve. Očitno so to bili včasih.

No ja, sedaj imam artikle drugih podjetij, ki se obnesejo precej bolje.

LeQuack ::

Problem je, ker od dragih reči pričakuješ, da so dražje z nekim razlogom. Rečeš si, raje bom dal več in bom zihr in podobno. Več denarja več muzike.

Očitno se tudi pri oblekah to obrača na glavo in velja več denarja manj muzike. Znamke, ki so mogoče nekoč bile kvalitetne svoje cene ohranjajo, kvaliteta in stroški pa strmo padajo. Človek dejansko ne ve več, kaj kupovati, če očitno cena ni več merilo kvalitete. Najet šiviljo, ki bo celo jakno naredila? Skoraj nemogoče. Mogoče ima kdo drug kak predlog, ampak tudi jaz imam vedno slabše izkušnje z oblekami znanih firm.
Quack !

jl ::

Se moja izkusnja. Lani sem kupil usnjene smucarske rokavice Maya Maya. Vzel sem jih predvsem zato, ker sem verjel v neko kvaliteto znamke, izgledale in delovale pa so tudi kot kvalitetna roba. No, po prvi furi sem na sedeznici opazil, da se je usnje dobesedno razparalo (nobenega padca ali poskodbe z ostrim predmetom). Zadeve nisem reklamiral, ker sem v tem casu zavrgel racun, pac, glede na izkusnje usnjenih izdelkov pri moto opremi nisem niti pomislil, da bi lahko takole dobesedno razpadle po 0 dnevih uporabe.
V glavnem, tudi sam sem slisal ze vec podobnih zgodb glede znamke Maya Maya, tako da mene v njihovih trgovinah ne vidijo vec.

Ziga Dolhar ::

floyd1: po datumih sodeč, si reklamiral znotraj 6-mesečnega roka? (Kul.)

Fino bi blo, če še kdo drug prilima svoje izvedensko mnenje.

Sicer pa, floyd1, si tistole izvedeniško mnenje kakorkoli "spreminjal" (zakrival določene podatke)?

(Ne spoznam se sicer na izvedeniška mnenja, ampak tole mi je mal ... hmm ... sumljivo.)
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Ziga Dolhar ::

Namreč, v sredini žiga ni imena izvedenca. Čez žig naj bi bil tudi podpis izvedenca, vendar je sledi parafe videt le levo spodaj in desno zgoraj, čez sredino (kjer je verjetno tudi ime izvedenca), pa manjka.

Izvedenec ni podpisan. (Z imenom in priimkom.)

Skratka ... si to ti kaj spreminjal?
https://dolhar.si/

floyd1 ::

Ja, človek je pravnik (sodni izvedenec) in sem zbrisal ime in priimek iz žiga, kot tudi zgoraj iz glave dokumenta. Da me ne bi še kdo tožil, če ga omenim z imenom in priimkom. Pozabil povedati.
Jakno sem kupil v razprodaji, ko je bilo že konkretno toplo vreme. Šla je direktno v omaro in zdaj, v jeseni prvič na "rit".

Na drugem forumu sem bral, da naj bi bil pri nas v Slo samo en tak izvedenec, a že hitro iskanje po netu jih je našlo kar nekaj, tako da to ne bo držalo. Je pa ena "teta" tam še rekla, da dajo po prijavi inšpekciji jakno pregledati spet prav njemu in si (ne moreš verjet) ni v svojo skledo pljuval.

floyd1 ::

Šel mimo Maye v MB na Glavnem trgu in te jakne še vedno prodajajo. Pa zdaj že sigurno zelo dobro vedo da so zanič.

Avenger ::

Če me spomin ne vara, je tema o maya maya že bila in je menda tako, da so bolj na začetku stvari delali pri nas in je bila roba kvalitetna, zdaj pa delajo na Kitajskem in je podn. Zanimivo le, da se slab glas ne razve hitreje od dobrega...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Keyser Soze ::

floyd1 je izjavil:

Ja, človek je pravnik (sodni izvedenec) in sem zbrisal ime in priimek iz žiga, kot tudi zgoraj iz glave dokumenta. Da me ne bi še kdo tožil, če ga omenim z imenom in priimkom. Pozabil povedati.

Človek IMO ni pravnik, ampak samo sodni izvedenc, kar na kratko pomeni, da je registriran strokovnjak iz svojega področja. Je samo dobro izšolan krojač po domače. O pravu pa se mu lahko sanja ravno toliko kot tebi.

Niti ne vidim razloga kako bi te lahko zaradi javne objave tega mnenja tožil. Zadeva je bila posredovana tebi, in če jo javno objaviš v nespremenjeni obliki to nikakor ne more biti, niti ni kaznivo.
OM, F, G!

floyd1 ::

Keyser Soze je izjavil:

floyd1 je izjavil:

Ja, človek je pravnik (sodni izvedenec) in sem zbrisal ime in priimek iz žiga, kot tudi zgoraj iz glave dokumenta. Da me ne bi še kdo tožil, če ga omenim z imenom in priimkom. Pozabil povedati.

Človek IMO ni pravnik, ampak samo sodni izvedenc, kar na kratko pomeni, da je registriran strokovnjak iz svojega področja. Je samo dobro izšolan krojač po domače. O pravu pa se mu lahko sanja ravno toliko kot tebi.

Niti ne vidim razloga kako bi te lahko zaradi javne objave tega mnenja tožil. Zadeva je bila posredovana tebi, in če jo javno objaviš v nespremenjeni obliki to nikakor ne more biti, niti ni kaznivo.


Ja, sem očitno malo "zabrklal" vse skupaj. Sem pa - kot odgovor na mojo izkušnjo - dobil še eno tako mnenje:
 zavrnjena reklamacija

zavrnjena reklamacija



Tu pa je pripadajoči tekst.

miha_z ::

Pozdravljeni!

Rad bi dodal se mojo izkusnjo s trgovino MAYA MAYA. Poskusal bom biti cim bolj objektiven in se posvetiti samo dejstvom. Ce opazite kaksno subjektivnost, se zanjo ze v naprej opravicujem , saj ni bila namerna.

Pri njih sem kupil troje “nepremocljive” hlace, ko so imeli akcijo -70%. Same hlace so stale 187€ (s popustom 56€). Na slikah prilagam racun za dokaz. Hlace so narejene iz cca 0.2 mm debele plastike (varianta goretex), pod tem pa imajo mrezo, kot je lahko razvidno iz slike. Uporabljajo se lahko kakor same hlace, ce je pa bolj mraz pa se jih lahko uporabi kakor hlace nad hlacami. Dvoje hlace sem kupil 15.10.2010, tretje pa 18.10.2010 (tudi razvidno iz racunov). Cena 187€ za ene hlace je zelo visoka, tako da sem si predstavljal, da so zares dobre.

Sam sem student v ljubljani in te hlace uporabljam samo, ce grem zjutraj na sprehod in pada dez, ali pa, ce pada dez in grem s kolesom v njih na kosilo. Vecinoma sem v sobi, tako da tudi, ko jih nosim, jih nosim cca 2h/dan. Prve hlace sem opral samo 1x, druge 2x, tretjih pa se nisem se nikoli oblekel. Ko sem jih pral sem seveda sledil navodilom za pranje! V kaksnih gorah, ali pa kaj takega nisem bil se nikoli. Uporabljajo se izkljucno v Ljubljani na relaciji Bezigrad-Center, Bezigrad-BTC (pes ali pa s kolesom). Ce bi ocenjeval koliko sem bil v njih, bi rekel: v prvih cca 20 ur in v drugih najvec 40-50ur.

Prve hlace se cele razpadajo. Tista bela prevleka iz notranje strain pod mrezo je povsod razpokala. Na slikah se vidi nekaj vecjih razpok, so pa se polne hlace majsih. Tudi vode ne tesnijo kakor bi morale. Druge hlace pa…. namesto, da bi vodo odbijale in zadrzevale.. se cele napijejo z njo… moram priznati, da so res malo boljse kakor cisto normalne kavbojke, ampak vas prosim… 20 000 mm vodnega stolpca??? Kje?? cela stegana imam mokra… Tudi tole je razvidno iz slike, kjer se vidi kako vpijajo vodo.. cele fleke..

Ce je se dvoma o kvaliteti lahko pogledate se sliko, kjer so razvidni trije trakci na koncu hlac. Slikane so dvoje hlace. Ene so se nenosene, druge pa so tiste, ki sem jih 2x opral. Ze po nekaj sprehodih so se trakci do polovice odlepili. Ker je izgledalo neumno, da visijo, sem jih poskusal potegniti dol z roko do konca. Saj ne morete verjeti kaksno lepilo so uporabili… normalen pisarniski lepilni trak drzi dosti mocneje kakor pa tole lepilo… kaj takega (razen pri kitajskih stvareh) se nisem videl.. pri hlacah, ki stanejo 20€ bi se cudil, da se upajo kaj takega poslati na trg..

Danes je ravno zunaj dezevalo. Odlocil sem se, da grem s kolesom v teh hlacah po dezju na kosilo in potem v MAYA MAYA, da pokazem prodajalki kako hlace vpijajo vodo in puscajo. Ko sem prisel v trgovino in pokazal prodajalki fleke vode na hlacah in povedal, da puscajo, je bila prva reakcija, da tole sploh niso MAYA MAYA hlace. Potem sem se obrnil in jih pokazal kako je na kolenu nasivano MAYA MAYA. Potem se je zacel standarden apologetics…kako me prepricati, da sem jaz kriv za vse..

Povedali so mi, da sem cisto prvi s tem problemom in da so vsi drugi izjemno srecni.. In prodajalka ima tudi take hlace in so neverjetne.. Potem so mi 100 x omenili, da te hlace niso narejene za veliko pranj.. potem sem seveda rekel, da tudi, ce niso.. 2 pranja morajo zdrzati!!! 187€..vas prosim??? A so za enkratno uporabo???
Potem je prodajalki pocasi zmanjkalo izgovorov.. in je priznala, da se tole vseeno ne sme zgoditi.. v 2 mesecih in 2 pranjih.. pocasi sem tudi cutil, kako se me komaj cakajo resiti.. in me odsloviti.. Za hec sem vprasal samo se kaj lahko naredim.. in odgovor je bil NIC!!! Da naj jih osusim in impregniram.. to je to… o kaksni garanciji ali pa kaj podobnega ni bilo govora.. Prvih hlac, ki se razpadajo od znotraj nisem niti omenjal..

Vglavnem… srecen sem samo, da nisem placal 187€ za vsake hlace… tole bi bil zares rop stoletja… 56€ pa recimo, da bom prezivel..
Ce bi metaforicno predstavil tele hlace, bi rekel, da so iste kakor neko drago terensko vozilo, ki se celo razpade, ko ga parkirate na plocnik. Vglavnem nic kaj pohvalno iz moje strani..

Racun


Razpoka1


Razpoke


Trakci


Vpijanje

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: bluefish ()

lambda ::

Znane štorije tole ... zanimive so tudi te fore, ko prodajajo čelne LED svetilke znižane iz neke blazne cene na navidez res ugodno - pa je še vedno dvakrat dražje, kot če naročiš iz dealextreme in dobiš identično, le brez napisa maya maya - pač kitajska roba.

genius11 ::

Jest imam dežne hlače za tečt v slabem deževnem vremenu za 1 uro/dan in pri ceni 4 evre sem zelo zadovoljen, da bi pa dal 150 evrov za ene hlače pa niti pod razno.

Te dežne hlače imam tudi za zimske ture v gore in so se neverjetno dobro obnesle seveda spodaj oblečem trenirko, 3 zimski vzponi so za mano (Tromeja, Raduha, Sv.Višarje), nobenih problemov.

Za višje pa rabim prej dereze, kot dobre hlače.

Jst ::

Pri meni je pa tako: rabim *poceni* trenirke in različne *poceni* zgornje dele oblačil, ker imam hiperaktivnega dobermana in ko se igrava mi kdaj tudi kaj raztrga. In ko mi raztrga, ponavadi v kompletu nesem k šivilji več stvari.

Moja opažanja. Če je neka huda akcija 50%-70% kakšne priznane firme ali pa v sosednji trgovini brez popusta no-name izdelek enake cene, bo no-name izdelek "zdržal" dlje, ohranil barvo in nasploh, ker menjam oblačila za na sprehod dnevno, no-name izdelki prestanejo vsa pranja - oziroma po prvem pranju se vidi, kakšno bo zgledalo še naslednjih 55 (ali koliko tednov je v letu) pranj.

Pri raznih "priznanih firmah" je pa tako, da mi dobivamo robo slabše kvalitete. Probajte kakšno velikost potrebujete, potem pa pojdite na njihovo internetno stran in naročite iz tujine. Skoraj vedno boste presenečeni, da je cena ali dosti nižja ali dosti višja ali pa izdelka sploh ni oziroma je drugačen.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Jst ::

Naključje: Sedaj grem ravno na sprehod in sem oblekel svetlo modro light budno in je.. Sploh nisem vedel .. Maya. Šivilja mi je morala zamenjati zadrgo, stara je ene 3-4 leta in je vedno ista.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Matako ::

Maya Maya je SCT športne opreme - zanič in drago.
/\/\.K.

kalko ::

Maya Maya je imela kvalitetno robo na začetku, ko so imeli malo proizvodov in so večino stvari šivali v Sloveniji. Čim so se razširili in začeli uvažati od Kitajcev, pa je kvaliteta šla v poden.

Pa niso krivi Kitajci, tudi oni znajo narediti dobro robo. Problem je, ker pri Maya Maya očitno mislijo, da bodo kupovali poceni šrot s Kitajske in ga drago prodajali naivnim Slovenčkom.

T0RN4D0 ::

Kitajska roba s 350-700% maržami. Naivneži pa padajo na to da draga roba ne more biti šrot.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup boljše hardshell vetrovke

Oddelek: Loža
256839 (810) nejcek74
»

Outdoor oblačila (planinarjenje, tek v naravi) (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5213370 (2160) gruntfürmich
»

INTERSPORT težave z reklamacijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7715494 (13581) maco-maco
»

Učinkovitost popustov

Oddelek: Loža
354812 (991) Kenpachi

Več podobnih tem