Forum » Mobilne tehnologije » Preko Bluetooh na Internet
Preko Bluetooh na Internet
ELEKTROLJUB ::
Najprej lep pozdrav
Že vnaprej se opravičujem za morda "neumno" vprašanje ,ker se na to ne spoznam.
Ali se da s telefonom preko Bluetooh_a dostopati do Interneta?
Pač telefon nima Wireless Lan_a ima pa Bluetooh.
Kot sem na netu videl, pa obstajajo celo tudi Bluetooh AP_ji.
Že vnaprej se opravičujem za morda "neumno" vprašanje ,ker se na to ne spoznam.
Ali se da s telefonom preko Bluetooh_a dostopati do Interneta?
Pač telefon nima Wireless Lan_a ima pa Bluetooh.
Kot sem na netu videl, pa obstajajo celo tudi Bluetooh AP_ji.
LED svetloba je prihodnost...
BladE_ ::
Imaš pa verjetno kabel, ki ti omogoča internet sharing s PCjem? Preko BT so prenosi majši in se splača uporabit kabel, če se motim me popravite.
Lahko nam zaupaš tudi model telefona?
Lahko nam zaupaš tudi model telefona?
ELEKTROLJUB ::
V bistvu sem mislil drugače.
V nekem prostoru bi imel Bluetooh "AP" Preko katerega naj bi laho dostopalo do neta tja do 5 Bluetooh telefonov hkrati.
Recimo da v lokalu nudiš poleg Wi-Fi dostopa do Interneta še Bluetooh dostop do Interneta. :-)
Je pa verjetno nekoliko nesmiselno, ker predvidevam, da navaden uporabnik ne bo znal sam pripraviti svojega "Bluetooh" telefona, da bi se "štekal" z to napravo.
Ta Bluetooh Ap je priklopljen na Internet preko nekega routerja .....
V nekem prostoru bi imel Bluetooh "AP" Preko katerega naj bi laho dostopalo do neta tja do 5 Bluetooh telefonov hkrati.
Recimo da v lokalu nudiš poleg Wi-Fi dostopa do Interneta še Bluetooh dostop do Interneta. :-)
Je pa verjetno nekoliko nesmiselno, ker predvidevam, da navaden uporabnik ne bo znal sam pripraviti svojega "Bluetooh" telefona, da bi se "štekal" z to napravo.
Ta Bluetooh Ap je priklopljen na Internet preko nekega routerja .....
LED svetloba je prihodnost...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ELEKTROLJUB ()
harvey ::
Ideja teoretično da, praktično pa no-go misija (prezapletena konfiguracija, parjenje, lokalni programčki na telefonih, različne BT izvedbe, ki ne podpirajo vseh storitev... in nenzadnje polžje prenašanje ob petih povezanih telefonih).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet preko telefona?Oddelek: Omrežja in internet | 830 (772) | Kyou |
» | Kateri GPS (avtomobilski) navigator?Oddelek: Kaj kupiti | 2076 (1945) | Satelit |
» | 2 lahki vprašanjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1394 (964) | PINki |
» | Parjenje bluetooth slušalke in prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1444 (1323) | Izi |
» | Bluetooth patch iz XP SP2-se da to kje loceno dobit brez SP2?Oddelek: Programska oprema | 1214 (1057) | Caligula |