» »

Prenosni ali osebni računalnik

Prenosni ali osebni računalnik

X-Men ::

Lp, ker sem vpisan na FERI smer računalništvo in informacijske tehnologije me zanima, ali bi mi pri študiju bolj prav prišel prenosni ali osebni računalnik. Sicer osebni računalnik imam (star je nekje 5 mesecev in bi ga prodal). Kaj priporočate? Da ostanem na osebnem ali si naj omislim prenosnika? Hvala.

gapic_8 ::

Najbolje je imeti oba ampak jaz priporočam prenosnika. Jst tt hodim na računalniško šolo ampak še v srednjo. In vse delam na prenosniku.

technolog ::

5 mesecev star računalnik bi šel prodajat??? Kupi še prenosnika zraven, če imaš denar.

X-Men ::

Ja nimam dovolj ne. Računalnik sem kupil zaradi iger. V času študija se bom bolj ukvarjal s programiranjem, OpenOffici in zato razmišljam o prenosniku.

jRk0 ::

stacionarni + netbook, oziroma en 12" prenosnik je zmaga :) netbook (10"), ce nima veliko resnega dela in 12", ce imas - glede na to da jih je precej lazje zbasat v torbo in uporabljat v soli to :) doma pa je itak najudobneje delat na kisti
You fuck up once, you loose two teeth.

technolog ::

Kupi en pocen laptop (aka 200-400EUR), namiznika pa pusti za resno delo. Itak na faksu niti ne rabiš velike zmogljivosti, ne za programiranje, še manj pa za open office.

Ker 5 mesecev star računalnik prodajat je nonsense. To je ravno tista meja, da je že proglašen kot "rabljen" in ima zato znatno nižjo ceno (+ upoštavamo da ene 20% zgubi že ko ga odneseš s trgovine.)

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Macbook za programiranje (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7413228 (7302) Saul Goodman
»

prenosnik za hčerko (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
18736708 (33385) Duhec
»

Danes Apple-ove tiskovne konference, domnevno predstavljen tablični Mac (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
22320684 (15332) Lion29
»

Acer za netbooke ne bo uporabil Androida (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
14410977 (8383) PrimozR
»

Windows spet izgubljal (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
9011073 (7466) Jst

Več podobnih tem