Forum » Pomoč in nasveti » Kako razbrati koordinate iz slike
Kako razbrati koordinate iz slike
xsenon ::
Živjo,
iz spodnje slike moram dobiti zadnje tri koordinate, vendar mi po vseh silnih naporih ni jasno kako priti do uporabnih podatkov. Sem poskušal z mors codo ampak ne obrodi rezultatov.
Če se komu kaj svita kaj naj bi to bilo se priporočam.
iz spodnje slike moram dobiti zadnje tri koordinate, vendar mi po vseh silnih naporih ni jasno kako priti do uporabnih podatkov. Sem poskušal z mors codo ampak ne obrodi rezultatov.
Če se komu kaj svita kaj naj bi to bilo se priporočam.
etpot - Exploit The Power Of Technology
- zavaroval slike: bluefish ()
popster ::
čakaj a niso koordinate sam dve in sicer 26 stopinj severno in štirinajst vzhodno (menda je to slovenija)
slika pa je nastala najberž 8 metrov nad morsko višino?
slika pa je nastala najberž 8 metrov nad morsko višino?
Dr_M ::
Tole je med Trzasko cesto in obvoznico Ljubljana Brdo, blizu razcepa Kozarje.
Uporabi google maps.
Uporabi google maps.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Ubistvu je potrebno razbrati zadnje tri decimalne številke koordinate iz te slike (namesto zadnjih treh ničel). Slika pa ne vem kaj točno pomeni, če je 6 vrstic, sem predvideval, da naj bi iz vsake razbrali eno številko.
Miha_T ::
Ne verjamem da imajo tiste pike in minusi kaj zraven, ker so enakomerno razporejeni po sliki (.-.-.-.-.-.-.-.) razen na koncu ko sta dve piki.
Mislim da se je treba osredotočiti na manjše pike na kvadratkih (rdeče, zelene, modre).
Mislim da se je treba osredotočiti na manjše pike na kvadratkih (rdeče, zelene, modre).
Tudi jst razmišljam tako Miha, vendar je slika res zapletena za razbrat in nimam niti približne ideje kako razvozlat to uganko. Gre pa drugače za igro iskanja zakladov in zato iščem te koordinate :)
Miha_T ::
Pri teh ugankah je včasih rešitev na nepričakovanih mestih npr. ime slike, internetni naslov slike, resolucija, velikost...
Butec123 ::
Kje si pa dobil to sliko ?
To je to;
N 46° 03.426 E 014° 28.585
To je to;
N 46° 03.426 E 014° 28.585
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Butec123 ()
A mi lahko poveš kako si prišel do teh koordinat, ker me res zanima v čem je fora te slike.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavajanje - "Srečna linija"Oddelek: Loža | 6265 (4795) | Malcolm_Y |
» | Prosim pomoč: negativci v igrahOddelek: Igre | 1324 (1071) | dmrvos |
» | Uporaba SMS podatkov v PC aplikacijiOddelek: Programiranje | 1581 (1347) | alexa-lol |
» | Petals round the rose (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4738 (3755) | Matek |