Forum » Programska oprema » LAN - ADSL - share
LAN - ADSL - share
MrShadow ::
Dobil sem adsl in sem se odločil da ga bom dal na razpolago se trem drugim racunalnikom...(ze znan fora).
Zadeva dela.
Me pa zanima nekaj...ce obstaja kaksen program s katerim bi lahko dodelil vsakemu comp-u posebej username in password s katerim bi se povezal (login) na server (nas server za share adsl-ja) s katerim bi dodeljeval koliko kb/s bi dobil posamezen comp. s to moznostjo, da ko bi bil na server povezan samo EN (1) comp da bi dobil celo linjo (265kb/s), potem ko bi se povezal drugi (2.) comp bi se pa linija delila, torej 128/128, in ko se priklopi se tretji, razdelila na tri dele (86kb/s, 86kb/s, 86kb/s)?!
Upam da ni prevec zakompicirano povedano
Hvala za odgovore
lp
Zadeva dela.
Me pa zanima nekaj...ce obstaja kaksen program s katerim bi lahko dodelil vsakemu comp-u posebej username in password s katerim bi se povezal (login) na server (nas server za share adsl-ja) s katerim bi dodeljeval koliko kb/s bi dobil posamezen comp. s to moznostjo, da ko bi bil na server povezan samo EN (1) comp da bi dobil celo linjo (265kb/s), potem ko bi se povezal drugi (2.) comp bi se pa linija delila, torej 128/128, in ko se priklopi se tretji, razdelila na tri dele (86kb/s, 86kb/s, 86kb/s)?!
Upam da ni prevec zakompicirano povedano
Hvala za odgovore
lp
msmiha ::
Nekaj podobnega je iskal moj frend pa ni nič našel.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
aleksander10 ::
Routerji popirajo QoS.
QoS lahko narediš tudi na linux mašini, ki ti igra sotwerski router.
Malo poglej na HOW TO za linux routing in QoS.
QoS lahko narediš tudi na linux mašini, ki ti igra sotwerski router.
Malo poglej na HOW TO za linux routing in QoS.
pivmik ::
A se da dobit kakšen dober QoS za Windows(XP) ki bi dodelil paketkom za zahtevek download višjo prioriteto kot ostalim podatkom, ki gredo od mene(da bi višji upload manj vplival na download)?
A se da dobit QoS iz alexandrovega sporočila samo, da je za Windows(XP)?
A se da dobit QoS iz alexandrovega sporočila samo, da je za Windows(XP)?
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tale tweak res pomaga?Oddelek: Omrežja in internet | 2169 (1306) | Izi |
» | VDSL, simetričnost, full duplex,...Oddelek: Omrežja in internet | 3267 (2627) | Hux |
» | JOJ pa ta PINGOddelek: Omrežja in internet | 1375 (1265) | Hux |
» | vpliv eMule na bandwidth ostalih uporabnikov routerjaOddelek: Omrežja in internet | 1677 (1475) | 2nemesis |
» | ADSL UPload / Download TEžave !Oddelek: Omrežja in internet | 2007 (1647) | EjTi |