Forum » Pomoč in nasveti » Matična D510MO z HDMI
Matična D510MO z HDMI
xandros ::
Iščem podobno matično ploščo Intel D510MO.
Z dvojedrnim CPU, in da bi imela HDMI. Ce je komplet računalnik, naj bi notri lahko dal dva 2.5" diska.
Z dvojedrnim CPU, in da bi imela HDMI. Ce je komplet računalnik, naj bi notri lahko dal dva 2.5" diska.
xandros ::
@kloko, to je kr cena!
Koliksna je pa poraba, recimo D510MO ima okoli 20W
@Lugi
Katero zotac pa, pa kje?
Koliksna je pa poraba, recimo D510MO ima okoli 20W
@Lugi
Katero zotac pa, pa kje?
logout ::
Če te žuli cena, kupi iz tujine, se lahko precej pozna... Jaz sem pri podobnem projektu končal pri tejle škatli.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
logout ::
Porabe nisem meril, nimam primernega merilca. Če gledam teste, ki so jih delali, je baje cca. 40W pri polni obremenitvi in cca. 20W v brezdelju.
Glede cene je tako, da moraš biti pazljiv, ker je več modelov. Na zunaj so vsi enaki, po konfiguraciji pa različni in tudi z različno ceno. Moj je bil nekje okrog 300€, ne vem točne cifre, ker ga nisem sam plačal...
L.p., Kloko
Glede cene je tako, da moraš biti pazljiv, ker je več modelov. Na zunaj so vsi enaki, po konfiguraciji pa različni in tudi z različno ceno. Moj je bil nekje okrog 300€, ne vem točne cifre, ker ga nisem sam plačal...
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Atom za domači server (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 21091 (14998) | fx |
» | Nakup računalnika z čim nižjo porabo energijeOddelek: Kaj kupiti | 4836 (4371) | frudi |
» | Pasivno hlajen dev server.... kaj kupiti ??Oddelek: Kaj kupiti | 994 (843) | trnvpeti |
» | Kje dobiti?Oddelek: Strojna oprema | 3603 (3169) | Karen |
» | Atom D510 in D410 že na testni miziOddelek: Novice / Matične plošče | 4650 (3672) | pint |