Forum » Omrežja in internet » edavki
edavki
Sims ::
Pozdravljeni,
ko se želim vpisati v edavke, mi javi naslednje:
Ta povezava je nepreverjena
Firefox ste zaprosili za varno
povezavo z edavki.durs.si, vendar ne moremo zagotoviti, da je vaša povezava res varna.
e poskušate varno povezati, se spletne strani
običajno predstavijo in tako dokažejo, da ste prišli na pravo mesto. Toda istovetnosti
te strani žal ni mogoče overiti.
Ko to napiše, je v URL tole: https://edavki.durs.si/PersonalPortal
V Firefox imam nameščen certifikat, ki ga uporabljam za Abanet. To od POŠTAŸCA
Torej, kako nadalevati, imam sploh pravi certifikat?
Hvala.
Sims
ko se želim vpisati v edavke, mi javi naslednje:
Ta povezava je nepreverjena
Firefox ste zaprosili za varno
povezavo z edavki.durs.si, vendar ne moremo zagotoviti, da je vaša povezava res varna.
e poskušate varno povezati, se spletne strani
običajno predstavijo in tako dokažejo, da ste prišli na pravo mesto. Toda istovetnosti
te strani žal ni mogoče overiti.
Ko to napiše, je v URL tole: https://edavki.durs.si/PersonalPortal
V Firefox imam nameščen certifikat, ki ga uporabljam za Abanet. To od POŠTAŸCA
Torej, kako nadalevati, imam sploh pravi certifikat?
Hvala.
Sims
- spremenil: Sims ()
x.sci ::
Eno je certifikat, s katerim dokazes, da si to ti (posta), drugo pa certifikat strani na katero se povezujes. Tebi ff tezi, da sigov-ca certifikata, s katerim se podpisujejo strani drzavne uprave, ne pozna, ker ga moras rocno poinstalirat.
chittax ::
Pritisni "Razumem tveganje", potem pa "Dodaj izjemo" potem pa mislim da je "Potrdi varnostno izjemo" al nekaj takega, pa veliko sreče naprej...
Sims ::
chittax
Da, do sem sem prišel, potrditi nisem upal, zato sem raje vprašal, kaj storiti... Sem nek panik se mi zdi glede tega.
Da, do sem sem prišel, potrditi nisem upal, zato sem raje vprašal, kaj storiti... Sem nek panik se mi zdi glede tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eDavki - težave pri podpisovanjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2748 (2187) | crniangeo |
» | Država: Kakšna zasebnost in varnost na internetih, samo plačajte že davke!!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / NWO | 85347 (59542) | MrStein |
» | eDavki certifikatOddelek: Loža | 12083 (10498) | lopov |
» | Vista eDavki izbor certifikataOddelek: Operacijski sistemi | 4231 (3916) | Romancek1 |
» | e-dohodninaOddelek: Omrežja in internet | 6555 (4538) | romci |