Forum » Pomoč in nasveti » Prehod iz SiOL-a na AMiS; oprema...
Prehod iz SiOL-a na AMiS; oprema...
Nextor ::
Pozdravljeni!
Pred kakim letom smo se doma odločili, da zamenjamo ponudnika internetnih storitev. Iz SiOL-a smo šli k AMiS-u. Prišel je telokomov tehnik in brez moje prisotnosti zavedo uredil. Pustil je stari modem, ki smo ga preko vezave odplačali pri SiOL-u in dodal linksys VoIP pretvornik, čeprav so že tisti čas dajali one bele modeme, ki so bli all-in-one (NET + VoIP + Wi-Fi). Pred kakim dnevom, je crknil linksys VoIP pretvornik in me zanima, če so mi na AMiS-u dolžni dodelit novi all-in-one modem, ki mi je po aneksu pripadal ali mi lahko preprosto nadomestijo zanič linksys pretvornik? Namreč moti me da moram sedaj imet 3 škatle/adapterje...
Hvala in lep pozdrav!
Pred kakim letom smo se doma odločili, da zamenjamo ponudnika internetnih storitev. Iz SiOL-a smo šli k AMiS-u. Prišel je telokomov tehnik in brez moje prisotnosti zavedo uredil. Pustil je stari modem, ki smo ga preko vezave odplačali pri SiOL-u in dodal linksys VoIP pretvornik, čeprav so že tisti čas dajali one bele modeme, ki so bli all-in-one (NET + VoIP + Wi-Fi). Pred kakim dnevom, je crknil linksys VoIP pretvornik in me zanima, če so mi na AMiS-u dolžni dodelit novi all-in-one modem, ki mi je po aneksu pripadal ali mi lahko preprosto nadomestijo zanič linksys pretvornik? Namreč moti me da moram sedaj imet 3 škatle/adapterje...
Hvala in lep pozdrav!
Gwanaroth ::
Reči, da ti zdajšnji MODEM crkuje, prekinja, se ne sinhronizira, ... ti bodo z veseljem poslali Thomsona, samo, da bodo imeli mir ;)
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trojček in telefonija ?Oddelek: Omrežja in internet | 2443 (2090) | radmannsdorf |
» | PSTN/FAX vmesnikOddelek: Omrežja in internet | 1783 (1632) | Mr.B |
» | IP telefonija in ISDNOddelek: Omrežja in internet | 2822 (2554) | shock |
» | VoIP gatewayOddelek: Omrežja in internet | 2260 (1930) | iNN |
» | VOLJA TEL - ali je vredna nakupaOddelek: Kaj kupiti | 2661 (2041) | rihterd |