Forum » Pomoč in nasveti » ne morem se prijavit kot skrbnik računalnika
ne morem se prijavit kot skrbnik računalnika
anzy69 ::
Včeraj sem dobil nov prenosnik z že naloženim windows 7 home premium. Naletel sem na težavo v windows 7 home premium, če hočem bilo kaj inštalirat, se mi javlja opozorilo za nadzor uporabniškega računa: " če želite nadaljevati vnesite skrbniško geslo in kliknite "Da" " , gesla ne morem vnesti, zakaj? Morda nisem administrator sistema? Kako postanem administrator? V nadzorni plošči so funkcije za spremenitev računa onemogočene, pred njimi je narisan modrorumen ščit, ki mi vse skupaj onemogoča. Kako naj pridem do skrbniškega računa, v windowsih nikjer ne piše kateri račun je skrbniški in kateri ne. Tak windows je v bistvu čisto neuporaben, saj ne morem inštalirat niti enega programa. Prosim vas za pomoč =)
jrtjtejtt ::
prenosnik si dobil v trgovini z naloženimi okni, ali ti je kolega namestil okna na nov prenosnik?
anzy69 ::
v trgovini, v bistvu se mi je ob prvem zagonu računalnika samodejno zagnala inštalacija za windows 7.
jrtjtejtt ::
med inštalacijo te je vprašalo za določitev uporabniškega imena in gesla? kaj si vtipkal, kake račune si ustvaril?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 Home Premium - ponovna instalacijaOddelek: Operacijski sistemi | 1758 (1655) | Tamali |
» | Nov prenosnik in Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9270 (8092) | Pithlit |
» | Ne morem potrditi nadzor uporabniškega računaOddelek: Pomoč in nasveti | 3650 (3374) | gorenjc |
» | Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1849 (1579) | ender |
» | Težave pri nalaganju windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2542 (2442) | Machiavelli |