Forum » Mobilne tehnologije » iskalec mobitela?
iskalec mobitela?
pavla89 ::
Zdravo,
Nisem več vedela na koga se še obrniti, zato me zanima če mi bo znal kdo od vas pomagati. In namreč, me zanima ali obstaja iskalec mobitelov? To mislim napravo s katero bi hodil po sobi in poiskal založen telefon? Namreč naš dedek velikokrat založi telefon in je potem cela iskalna akcija da ga najdemo, zato bi s takšno napravo si to iskanje močno oljašali. Torej ali obstaja in če obstaja kje jo je možno kupiti?
Nisem več vedela na koga se še obrniti, zato me zanima če mi bo znal kdo od vas pomagati. In namreč, me zanima ali obstaja iskalec mobitelov? To mislim napravo s katero bi hodil po sobi in poiskal založen telefon? Namreč naš dedek velikokrat založi telefon in je potem cela iskalna akcija da ga najdemo, zato bi s takšno napravo si to iskanje močno oljašali. Torej ali obstaja in če obstaja kje jo je možno kupiti?
Fave ::
Pokličeš na dedkov gsm, ta začne zvoniti in ti slišiš kje je.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
Bi šlo tako če ne bi največkrat imel potiho telefona... zato pa me tudi zanima če obstaja kakšna podobna naprava...
Obstaja:
http://www2.rohde-schwarz.com/en/produc...
Vendar gre cena v stotinetisoč evrov in še papir od države potrebuješ za nakup.
Skratka dedek naj ima telefon naglas ali vsaj na vibro.
http://www2.rohde-schwarz.com/en/produc...
Vendar gre cena v stotinetisoč evrov in še papir od države potrebuješ za nakup.
Skratka dedek naj ima telefon naglas ali vsaj na vibro.
denabiker ::
hehe malo smešno ampak bi delovalo. vzemi en radio na baterije, ki je bolj občutljiv (recimo imam neke stare radije in tako seka, če vzpostavljaš zvezo z GSM-om - seveda, če je blizu) in kličeš ter hodiš obenem po bajti z radijem:)
moxon ::
hehe malo smešno ampak bi delovalo. vzemi en radio na baterije, ki je bolj občutljiv (recimo imam neke stare radije in tako seka, če vzpostavljaš zvezo z GSM-om - seveda, če je blizu) in kličeš ter hodiš obenem po bajti z radijem:)
Tale z radijem je najcenejša ideja za avtorico tega vprašanja.
Tody ::
Dedek vrjetno nima Andorida na telefonu ane? Ker če ga ima, potem imaš aplikacije, ko pošlješ sms na telefon in pač lahko narediš vrsto operaciji potem. Daš zvonenje na glas, kopiraš podatke ali pa zakleneš in ugasneš telefon :)
PINki ::
Če zna spremeniti zvonenje na tiho, potem res ne vem kako, da ima težave s spominom. Starejši bodo prej vedeli kje imajo telefon kot pa, da bi znali prestaviti na tihi profil :D
Vem ker delam v UKCju, kjer mamice sprašujejo: "A mi pomagate sina poklicat, iskala sem ga po celem imeniku pa ga ne najdem", vzamem telefon in vidim, da gleda med zadnjimi klicanimi. Kakšne pa ga znajo le polniti in se oglasiti, kaj več pa ne
Vem ker delam v UKCju, kjer mamice sprašujejo: "A mi pomagate sina poklicat, iskala sem ga po celem imeniku pa ga ne najdem", vzamem telefon in vidim, da gleda med zadnjimi klicanimi. Kakšne pa ga znajo le polniti in se oglasiti, kaj več pa ne
Hvala za ideje :)
Ne nima pametnega telefona.
Uspe pa mu ga čisto nenamerno dati na potiho, ker se že z daljšim pritiskom na določeno tipko spremeni profil.To pa se mimogrede naredi da pritisne napačno tipko.
Ne nima pametnega telefona.
Uspe pa mu ga čisto nenamerno dati na potiho, ker se že z daljšim pritiskom na določeno tipko spremeni profil.To pa se mimogrede naredi da pritisne napačno tipko.
roki_b ::
na gsm mu daj gor trakec gor pa obesi iskalec ključev, ga dobiš za par evrov na netu.
nekaj podobnega http://www.keyringer.com/
nekaj podobnega http://www.keyringer.com/
barakus ::
Ali pa če nastaviš en profil po meri, kjer bodo vse številke na tiho, razen ene (ki redko pokliče) ali pa npr. daš da zazvoni samo ko dobi sms ali pa mms, pač nekaj kar redko oz. nikoli ne dobiva in ga naučiš, da uporablja ta profil, ko hoče dat na tiho.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RTV prispevek- samo za radio?Oddelek: Loža | 2569 (2380) | MrStein |
» | Zaščita za cd avtoradioOddelek: Na cesti | 1896 (1531) | Dr_M |
» | Škodljivost mikrovalovne pečice.Oddelek: Problemi človeštva | 12122 (11153) | Pyr0Beast |
» | SlušalkeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1076 (897) | madviper |
» | Budilka - GLASNAOddelek: Kaj kupiti | 2886 (2642) | Mr_Globus |