Forum » Strojna oprema » Baterija na prenosniku se neha polniti
Baterija na prenosniku se neha polniti
C00PER ::
Pozdravljeni !
na prenosniku HP Pavilion dv8000 se mi baterija neha polniti pri 40%, včasih celo pri 35%, itd....OS imam Windows7 in sem pri nastavitvah iskal, če ja kakšna takšna funkcija vklopljena, ki preprečuje nadaljno poljnjenje baterije, vendar žal nisem našel nič kaj takšnega. Bi znalo biti morda tudi kaj narobe z baterijo (starost,...) ?
Ne spomnim se, ali se je ta težava pojavila ko sem naložil Win7, ali je to nastalo že prej....ne vem, vem le, da je zadeva zelo nadležna, saj se baterija izjemno hitro iztroši ;(
Hvala za pomoč že vnaprej...
LP
na prenosniku HP Pavilion dv8000 se mi baterija neha polniti pri 40%, včasih celo pri 35%, itd....OS imam Windows7 in sem pri nastavitvah iskal, če ja kakšna takšna funkcija vklopljena, ki preprečuje nadaljno poljnjenje baterije, vendar žal nisem našel nič kaj takšnega. Bi znalo biti morda tudi kaj narobe z baterijo (starost,...) ?
Ne spomnim se, ali se je ta težava pojavila ko sem naložil Win7, ali je to nastalo že prej....ne vem, vem le, da je zadeva zelo nadležna, saj se baterija izjemno hitro iztroši ;(
Hvala za pomoč že vnaprej...
LP
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija pri laptopuOddelek: Pomoč in nasveti | 2071 (1106) | schurda |
» | Sem pravkar unicil laptop?! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6559 (4244) | care20 |
» | Katere 18650 (in polnilec) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14030 (12936) | Jst |
» | Li-ion baterije in laptopOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13241 (11024) | Kamran |
» | Še o težavah z novim iPadom (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 35096 (28547) | Owe- |