Forum » Pomoč in nasveti » Dvd pekač mi ne zazna praznega dvd-ja
Dvd pekač mi ne zazna praznega dvd-ja

solocar ::
Najprej vsem lep pozdrav (sem nov na forumu
.
Imam problem s svojim dvd pekačem. Sicer mi dela bp, vendar mi sedaj ne zazna praznega dvdja. Zazna, predvaja in zapisuje na CD bp, predvaja DVD bp, praznega DVDja pa ne zazna.
Je mogoče problem, ker sem do sedaj povečini uporabljal FujiFilm dvdje, sedaj sem pa kupil Memorex (niso delali), nato pa še Verbatim (tudi ne zazna)? A je šel pekač papa? Vendar mi ni jasno kako lahko potem na CDje snemam.
lp

Imam problem s svojim dvd pekačem. Sicer mi dela bp, vendar mi sedaj ne zazna praznega dvdja. Zazna, predvaja in zapisuje na CD bp, predvaja DVD bp, praznega DVDja pa ne zazna.
Je mogoče problem, ker sem do sedaj povečini uporabljal FujiFilm dvdje, sedaj sem pa kupil Memorex (niso delali), nato pa še Verbatim (tudi ne zazna)? A je šel pekač papa? Vendar mi ni jasno kako lahko potem na CDje snemam.
lp

iloveboobz je izjavil:
Če lahko fleši najnovejši firmware,drgač pa nabavi nov pekač.
A mi lahko bolj po domače poveš? Imam pa laptopa, tako da menjava pekača verjetno ni tolk enostavna.
lp

iloveboobz je izjavil:
Kir pekač pa kir prenosnik ?
Laptop Toshiba Satellite, pekač MATSHITA DVD-RAM UJ-850S.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačen program za peko DVD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 5384 (4963) | BorutK-73 |
» | DVD+R DL ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 3089 (2898) | solatko |
» | Problemi z DVD pekoOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1018) | jackorsen88 |
» | Burning dvd - pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (877) | airmiki50 |
» | DVD pecica da/ne ?!?Oddelek: Kaj kupiti | 1345 (976) | Dr_M |